Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Irvingova víťazná trojka v poslednej sekunde, Orlando zdolalo lídra ligy

Irving svoj zásah načasoval ukážkovo.
Irving svoj zásah načasoval ukážkovo.Profimedia
NBA si zo svojej základnej časti odškrtla bohatú porciu stretnutí. Naposledy zahviezdil najmä káder Orlanda, ktorý pokoril Celtics. K videniu bolo aj viacero skvelých individualít na čele s mužom momentu Kyriem Irvingom (30).

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 106:125

Boston Celtics - Orlando Magic 109:117

Domáci káder začína zbierať zakopnutia - z posledných štyroch duelov až trikrát prehral. Naopak, hostia vymenili deväťzápasovú šnúru neúspechov za sériu piatich výhier v rade. Bostonu nestačil ani 31- bodový výkony Jaysona Tatuma. Na strane Magic sa najproduktívnejším hráčom stal Moritz Wagner s 25 bodmi, ôsmimi doskokmi a asistenciou.

Detroit Pistons - Sacramento Kings 113:122

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 118:112

Cavaliers si postrážili tretie miesto Východnej konferencie a v ich drese k tomu výrazne prispel Donovan Mitchell. Dvadsaťšesťročný Američan po tretí raz v aktuálnej sezóne pokoril 40-bodovú hranicu a viditeľne sa podpísal pod výhru s poradovým číslom 19.

Chicago Bulls - New York Knicks 91:114

Philadelphia 76ers - Golden State Warriors 118:106 

Štvrtý víťazný zápis Philadelphie po sebe opäť niesol na svojich pleciach Joel Embiid, ktorý počas každého z ostatných šiestich duelov dokázal nazbierať viac ako 30 bodov. Tentoraz túto métu prekonal o štyri body, pridal aj trinásť doskokov, štyri asistencie a ťahá svoje mužstvo k vyšším priečkam tabuľky.

Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 110:1

Toronto Raptors - Brooklyn Nets 116:119

Hosťujúci káder Nets sa aj naďalej môže pýšiť skvelou formou - na palubovke Toronta znova zvíťazil a v posledných desiatich meraniach síl zaváhal iba raz. Post najvyššej produktivity si pre seba síce uchmatol domáci Fred VanVleet s 39 bodmi, no svetlá reflektorov po dueli patrili menu Kyrie Irving. Tridsaťročný basketbalista sa blysol rozhodujúcou trojkou, ktorú načasoval v súhre so zvukom posledného klaksónu.

Dallas Mavericks- Portland Trail Blazers 130:110

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 126:108

Na západe sa Lakers správne namotivovali na stret s Denverom a favorita zápasu dokázali zdolať. Tromi desiatkami bodov k tomu dopomohol LeBron James, ktorý pridal aj deväť doskokov a štyri asistencie. Pre domácich to bola dvanásta výhra sezóny, no na prienik do prvej desiatky konferencie potrebujú ďalšie.