Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová aj Pohánková v Bratislave do semifinále, Sinner ukončí sezónu ako svetová jednotka

Veľká nádej slovenského tenisu Renáta Jamrichová.
Veľká nádej slovenského tenisu Renáta Jamrichová. Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Sean Chandler / SPP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. októbra?

19:00 - Medzi elitnú štvoricu postúpila aj ďalšia talentovaná Slovenka Mia Pohánková, držiteľka voľnej karty vyradila šiestu nasadenú Rusku Jelenu Pridankinovú 6:3, 6:4. Jej semifinálovou súperkou bude najvyššie nasadená Francúzka Oceane Dodinová, ktorá zvíťazila nad Švajčiarkou Celine Naefovou 6:2, 6:4.

17:26 - Hodinu a štvrť potrebovala Renáta Jamrichová na postup do semifinále turnaja J&T Banka Slovak Open. V Bratislave zdolala krajanku Radku Zelníčkovú 6:4, 6:2. Medzi kvartetom najlepších vyzve v sobotu dopoludnia Antoniu Ružičovú z Chorvátska. Čítajte viac.

15:24 - Čeng Čchin-wen, úradujúca finalistka Australian Open a olympijská víťazka, vyhrala aj tretí vzájomný zápas proti Jasmine Paoliniovej. Kolegyňu z TOP 10, ktorá si tento rok zahrala finále na dvoch grandslamových turnajoch, zdolala vo štvrťfinále domácej tisícky vo Wu-chane 6:2, 3:6, 6:3. Jej semifinálovou súperkou bude krajanka Wang Sin-jü. Wu-chan Open tak bude mať prvýkrát v histórii domácu finalistku.

15:00 - Jakub Menšík krajana Tomáša Macháča v semifinálovej fáze na prestížnej tisícke v Šanghaji nedoplnil. Talentovaný tínedžer začal proti svojmu idolu Novakovi Djokovičovi výborne, ale po vyhratom úvodnom sete už nemal žiadne šance a v prvom štvrťfinále na Masters podľahol Srbovi 7:6, 1:6, 4:6. Štvornásobný šampión Djokovič bude v súboji o finále čeliť Taylorovi Fritzovi.

Zostrih zápasu.
Flashscore

14:05 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková ukončila svoje pôsobenie na turnaji WTA 1000 v čínskom Wu-chane vo štvrťfinále štvorhry. Spoločne s Britkou Oliviou Nichollsovou ich zdolal rusko-český pár Jekaterina Alexandrovová, Kateřina Siniaková 7:5, 6:4. 

12:39 - Bieloruská tenistka Aryna Sabalenková potvrdila pozíciu nasadenej jednotky a na turnaji WTA 1000 v čínskom Wu-chane postúpila do semifinále. Nenasadenú Poľku Magdalenu Frechovú zdolala dvakrát 6:2. 

11:48 - Americký tenista Taylor Fritz sa stal tretím semifinalistom turnaja Masters 1000 v čínskom Šanghaji. Siedmy nasadený hráč vyradil v piatok nenasadeného Belgičana Davida Goffina 6:3, 6:4. 

Zostrih zápasu.
Flashscore

09:45 - Wang Sin-jü vyradila vo Wu-chane Jekaterinu Alexandrovovú po takmer trojhodinovej bitke 4:6, 7:5, 7:6 a postúpila do semifinále na domácej tisícke. Číňanka nadviazala na skalp svetovej trojky Jessicy Pegulovej. S Ruskou vyhrala druhý z troch vzájomných duelov.

08:15 - Viktória Hrunčáková zvládla vo štvrtok po boku Valerije Strachovovej štvrťfinále štvorhry v americkom Edmonde, keď ich konkurentky skrečovali už po dvanástich minútach konfrontácie. V boji o finálovú vstupenku sa stretnú s Jaimee Fourlisovou z Austrálie a Kaylou Dayovou z USA. 

8:00 - Pozornosť tunajších fanúšikov púta bratislavské podujatie J&T Banka Slovak Open. Na harde v hlavnom meste zabojujú o semifinálovú miestenku dve domáce reprezentantky. Obrovská 17-ročná nádej Renáta Jamrichová si zmeria sily s Radkou Zelníčkovou. Ďalšia slovenská tenistka Mia Pohánková sa o prienik medzi kvarteto najlepších pobije s Elenou Pridankinovou.

07:30 - Štvrťfinále štvorhry v čínskom Wu-Chane čaká Terezu Mihalíkovú. So svojou britskou kolegyňou Oliviou Nichollsovou bude čeliť rusko-českej dvojici v zložení Jekaterina Alexandrovová a Kateřina Siniaková.

07:15 - Coco Gauffová predĺžila svoju víťaznú sériu v Číne na 9 zápasov. Víťazka tisícky v Pekingu pokračuje v dobrej forme aj na rovnako prestížnom turnaji vo Wu-chane a na ceste medzi najlepšie štyri hráčky nestratila ani set. Vo štvrťfinále si jasne poradila s Poľkou Magdou Linettovou 6:0, 6:4.

07:00 - Po prehre s Carlosom Alcarazom vo štvrťfinále turnaja Masters v Šanghaji je Jannik Sinner presvedčený, že túto sezónu ukončí ako svetová jednotka. So 63 víťazstvami má najúspešnejší hráč sezóny pred svojím španielskym rivalom náskok viac ako dvetisíc bodov. Talian sa na vrchol rebríčka dostal prvýkrát začiatkom júna a momentálne mu kraľuje už 17 týždňov.