Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová do finále v Poľsku neprenikla, Američanky s cenným zápisom v Toronte

Jamrichová sa do boja o titul nedostala.
Jamrichová sa do boja o titul nedostala.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 10. augusta?

23:42 - Alexander Zverev zdolal na Masters v Montreale Holgera Runeho z Dánska 6:3, 7:6 a stal sa ďalším štvrťfinalistom. Nemecký šampión z roku 2017 si o semifinále zahrá so Sebastianom Kordom.

Zostrih zápasu Zverev - Rune.
Flashscore

22:00 - Sebastian Korda si v Montreale ešte poriadne nezahral a už je vo štvrťfinále. Po rýchlom skreči Vaska Pospisila a výhre nad Taylorom Fritzom postúpil do ďalšej fázy bez boja, pretože jeho osemfinálový súper Casper Ruud odstúpil z podujatia pre chorobu. Ďalším súperom amerického tenistu bude jeden z dvojice Alexander Zverev - Holger Rune.

21:24 - Prvý hráč svetového rebríčka Jannik Sinner sa vracia na Masters v Montreale po chorobe, ktorá ho vyradila z olympijských hier. Čilského tenistu Alejandra Tabila zdolal 6:4, 6:3 a postúpil do štvrťfinále. V ňom sa stretne s Andrejom Rubľovom.

Zostrih zápasu Sinner - Tabilo.
Flashscore

21:12 - Matteo Arnaldi postúpil do svojho najväčšieho štvrťfinále na turnaji Masters 1000 v Montreale. Dvadsaťtriročný Talian hral s Alejandrom Davidovichom 4:6, 7:6 a 3:0, keď musel súper skrečovať. O postup do semifinále sa stretne s Japoncom Keiom Nišikorim.

21:04 - Americká tenistka Emma Navarrová zvíťazila vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Toronte nad krajankou Taylor Townsendovou 6:3, 7:6.

20:04 - Hubert Hurkacz sa po zranení vrátil na kurty víťazne. Na úvod podujatia v Montreale zdolal Austrálčana Thanasiho Kokkinakisa 4:6, 6:3, 7:6. V osemfinále sa stretne s Francúzom Arthurom Rinderknechom.

19:45 - Ruský tenista Andrej Rubľov sa na turnaji ATP Masters 1000 v Montreale prebojoval do štvrťfinále dvojhry po triumfe nad Brandonom Nakashimom z USA 6:2, 6:2.

19:12 - Americký tenista Sebastian Korda sa na turnaji ATP Masters 1000 v Montreale prebojoval do osemfinále dvojhry. V druhom kole vyradil deviateho nasadeného krajana Taylora Fritza 6:4, 7:6.

12:44 - Renáta Jamrichová si finále v Poľsku nezahrá. V semifinále podujatia ITF W50 na antuke v Bytome podľahla srbskej protivníčke Mii Rističovej po hodine a 37 minútach pomerom 1:6 a 5:7.

09:57 - Semifinálovú fázu turnaja ITF W50 v Bytome obohatí aj vystúpenie Renáty Jamrichovej. Mladá Slovenka si na poľskej antuke v sobotu od 11:00 v boji o postup do finále zmeria sily so Srbkou Miou Rističovou.

09:33 - Bývalá svetová jednotka Naomi Osaková má po príchode na turnaj WTA 1000 v Cincinnati problémy s chýbajúcou batožinou. "United Auilines stratili moju batožinu a ak ju dnes večer alebo zajtra nedostanem, nebudem môcť hrať v Cincinnati," napísala 26-ročná Japonka na sociálnych sieťach a pridala vysmiate smajlíky. Hlavné podujatie poslednej veľkej generálky pred US Open sa v Ohiu začne v utorok 13. augusta.

07:02 - Aryna Sabalenková zdolala v Toronte Britku Katie Boulterovú dvakrát 6:3 a zvýšila svoje vedenie vo vzájomnej bilancii na 4:0. Vo štvrťfinále sa svetová trojka stretne s Amandou Anisimovovou.

06:58 - Nasadená jednotka Coco Gauffová prekvapujúco skončila na turnaji WTA 1000 v Toronte už v osemfinále. Dvadsaťročná Američanka nestačila na svoju ruskú rovesníčku Dianu Šnajderovú a prehrala 4:6, 1:6. 

01:01 - Ruská tenistka Ľudmila Samsonovová zdolala v Toronte Belgičanku Elise Mertensovú 6:2, 6:4 a postúpila do štvrťfinále. 

00:06 - Kvarteto amerických tenistiek Townsendová, Navarrová, Anisimovová a Pegulová vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Toronte doplnila ďalšia ich krajanka. Stala sa ňou Peyton Stearnsová, keď prešla cez Bielorusku Viktoriu Azarenkovú, ktorá odstúpila za stavu 4:6 a 2:4 pre problémy so stehenným svalom. Dvadsaťdvaročná Stearnsová si zahrá s krajankou Pegulovou o svoje celkovo tretie semifinále.

Prvýkrát od zavedenia turnajov WTA 1000 (od roku 2009) sú tak vo štvrťfinále podujatia tejto kategórie viac ako tri Američanky. V tomto storočí ich bolo v tejto fáze podujatia viac len v Stanforde 2001 - Meghann Shaughnessyová, Venus Williamsová, Chanda Rubinová, Monica Selešová, Lilia Osterlohová a Lindsay Davenportová.