Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová po 75 minútach do semifinále v Poľsku, dianie v Montreale komplikuje dážď

Jamrichovú čaká semifinále.
Jamrichovú čaká semifinále.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 9. augusta?

22:25 - Organizátori turnaja Masters v Montreale ešte popoludní rozhodli, že tenisti v piatok neodohrajú ani jednu výmenu pre zlú predpoveď počasia. Tri zápasy druhého kola v dolnej polovici pavúka sa ešte nehrali, pričom finále je naplánované na pondelok. Jeden z finalistov by teda teoreticky mohol odohrať päť zápasov za tri dni.

21:50 - Kvarteto amerických tenistiek Taylor Townsendová, Emma Navarrová, Amanda Anisimovová a Jessica Pegulová sa prebojovalo do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v kanadskom Toronte. Townsendová zdolala Lotyšku Jelenu Ostapenkovú 6:2, 6:1, Navarrová vyradila v osemfinále Ukrajinku Martu Kosťukovú 7:5, 7:5. Anisimovovej súperka Anna Kalinská z Ruska skrečovala a Pegulová ako nasadená trojka prešla cez krajanku Ashlyn Kruegerovú 6:2, 6:4.

17:22Stefanos Tsitsipas ukončil spoluprácu s trénerom, ktorým mu bol takmer celú doterajšiu kariéru jeho otec Apostolos. Grécky tenista sa tak rozhodol krátko po vyradení z turnaja Masters 1 000 v Montreale, po ktorom svojho otca ostro kritizoval.

14:00 - Turnaj ITF W50 v Bytome môže počítať so semifinálovou účasťou Renáty Jamrichovej. Mladá Slovenka si vo štvrťfinále na antukovom podujatí poradila s poľskou oponentkou Marcelinou Podlinskou dvakrát 6:1. V sobotu ju v boji o postup do finále čaká Srbka Mia Rističová.

09:30 - Renátu Jamrichovú čaká po dvoch výhrach v poľskom meste Bytom štvrťfinálový súboj. Na tamojšej antuke vyzve slovenskú tenistku od 12:00 domáca hráčka Marcelina Podlinska.

06:40 - Čerstvá finalistka z Washingtonu Marie Bouzková po tesnej prehre v úvodnom kole dvojhry odstúpila na turnaji WTA 1 000 v Toronte zo súťaže štvorhry. Česká tenistka nastúpila prvýkrát po boku Kazašky Anny Danilinovej, ale pre zranenie členka si nezahrá zápas druhého kola proti domácim outsiderkám Ariane Arseneaultovej a Mii Kupresovej.

06:34 - Aryna Sabalenková vstúpila do turnaja WTA 1 000 v Toronte hladkou výhrou 6:2, 6:2 nad Číňankou Jüan Jüe a pochvaľuje si, že ju už neobmedzuje zranenie ramena. To ju pripravilo o tohtoročný Wimbledon a minulý týždeň vo Washingtone vypadla v semifinále proti Marii Bouzkovej aj pre prílišnú opatrnosť.

"Bolo náročné hrať prvý turnaj, pretože ste na seba príliš opatrní. Snažíte sa nič nepreháňať a chrániť si rameno. Teraz sa cítim oveľa lepšie a uvedomujem si, že je to vyliečené a nemusím sa obávať. Cítim sa zase slobodne a na kurte ma nič nezväzuje. Môžem sa sústrediť znova len na svoju hru a predviesť maximum,“ pochvaľovala si svetová trojka, ktorá sa o postup do štvrťfinále stretne s Britkou Katie Boulterovou.

06:32 - Tri zápasy druhého kola na turnaji Masters 1 000 v Montreale sa v noci na štvrtok pre dážď nehrali. HurkaczKokkinakis museli opustiť kurt tesne pred začiatkom a Američania Korda a Taylor Fritz nehrali vôbec. Duel medzi CobollimRinderknechtom bol po troch gemoch prerušený.

06:25 - Svetová devätnástka Viktoria Azarenková mala v druhom kole turnaja WTA 1 000 v Toronte nečakané problémy. Bieloruská semifinalistka z roku 2011 zdolala Belgičanku Greetje Minnenovú až po takmer trojhodinovej bitke 3:6, 7:5, 6:1. V osemfinále sa stretne s Američankou Peyton Stearnsovou.

06:21 - Bývalá svetová jednotka Naomi Osaková prehrala piatykrát z posledných siedmich zápasov. V Toronte japonská tenistka podľahla 3:6, 4:6 v druhom kole Belgičanke Elise Mertensovej, ktorá upravila vzájomnú bilanciu na 4:3.

06:14 - Čerstvá washingtonská šampiónka Paula Badosová skončila na turnaji WTA 1 000 v Toronte v druhom kole na rakete svetovej jedenástky Jeleny Ostapenkovej. Šesť zápasov neporazená Španielka prehrala s lotyšskou súperkou 6:3, 6,7, 2:6, hoci podávala na postup.

00:07 - Ben Shelton vypadol z turnaja Masters v Montreale v druhom kole s Alexeiom Popyrinom. Austrálčan zvíťazil v dvoch setoch 6:4, 7:6 a o postup do štvrťfinále sa pobije s Grigorom Dimitrovom.