Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová postúpila do finále Wimbledonu, Krejčíková ovládla dvojhru

Krejčíková vo finále uspela.
Krejčíková vo finále uspela.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 13. júla?

23:27 - Kateřina Siniaková je po tretí raz wimbledonskou kráľovnou štvorhry. Po dvoch triumfoch s krajankou Barborou Krejčíkovou sa teší po boku Taylor Townsendovej, vo finále zdolali Gabrielu Dabrowskú a Erin Routliffeovú 7:6, 7:6. Pre rodáčku z Hradca Králové je to deviaty grandslamový titul vo štvorhre, Američanka sa na tejto úrovni raduje prvýkrát v kariére.

21:52 - Krejčíková dokáže poraziť najlepších. Môže toho ukázať ešte veľa, myslia si svetové hviezdy.

17:30 - Barbora Krejčíková porazila vo finále slávneho Wimbledonu Jasmine Paoliniovú a nadviazala na minuloročný triumf krajanky Markéty Vondroušovej. Zatiaľ čo rodáčka z Brna zvládla aj svoje druhé kariérne finále na grandslamových podnikoch, Talianka rovnako ako na nedávnom French Open neuspela. Krejčíková sa vďaka prvenstvu na najslávnejšom turnaji vráti do TOP 10 svetového poradia a ako prvá v samostatnej histórii Česka ovládla v dvojhre dva rôzne Grand Slamy. Viac v článku.

14:50 - Slovensko bude mať finálové zastúpenie aj v treťom juniorskom Grand Slame sezóny. Po celkovom triumfe v dvojhre na Australian Open a štvorhre na French Open zabojuje Renáta Jamrichová o singlový titul na Wimbledone. Do súboja o trofej postúpila po zdolaní českej oponentky Venduly Valdmannovej. Viac v článku.

13:10 - Alexander Zverev bude počas budúcehotýždňa obhajovať minuloročný triumf na domácej päťstovke v Hamburgu. Na turnaji je nasadenou jednotkou a začne proti kvalifikantovi. Úlohu dvojky plní Holger Rune, ktorého čaká súboj s nebezpečným Fabiánom Marozsánom.

09:28 - Renáta Jamrichová stále živí nádej na tretiu grandslamovú trofej v roku 2024. V semifinále Wimbledonu junioriek si mladá Slovenka od 13:30 zmeria sily s českou oponentkou Vendulou Valdmannovou.

09:13 - Wimbledonský Grand Slam vrcholí, o prvú veľkú čerešničku sa postarajú dve najlepšie účastníčky ženského turnaja. V All England Clube sa o 15:00 v súboji o trofej stretnú Barbora Krejčíková a Jasmine Paoliniová. V doterajších kariérach odohrali jediný vzájomný duel - na Australian Open 2018 sa zo štvrťfinálovej výhry tešila česká tenistka.