Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová postúpila do semifinále Wimbledonu. Prvé tohtoročné finále pre Djokoviča

Djokovič je vo finále.
Djokovič je vo finále.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 12. júla?

21:12 - Novak Djokovič ukončil čakanie na svoje prvé tohtoročné finále. Skúsený Srb to dokázal len mesiac po operácii kolena na najslávnejšom turnaji vo Wimbledone, kde ho v semifinále nezastavil ani taliansky mladík Lorenzo Musetti. Sedemnásobný šampión vyhral 3:0 na sety a v All England Clube sa dostal do svojho 13. finále, čím vyrovnal rekord Rogera Federera. Viac v článku.

20:00 - Kanadská tenistka Gabriela Dabrowská s Austrálčankou Erin Routliffeovou sa stali druhými finalistkami ženskej štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Druhý nasadený pár si v piatkovom semifinále poradil so sedmičkami pavúka Američankami Caroline Dolhideovou a Dasirae Krawczykovou 6:4, 6:4. V boji o titul sa stretnú s Češkou Kateřinou Siniakovou a Američankou Taylor Townsendovou, ktoré v pozícii štvrtého nasadeného páru zdolali turnajové jednotky Sie Šu-wej z Tchaj-wanu a Belgičanku Elise Mertensovú v troch setoch 3:6, 6:4, 6:4.

18:00 - Carlos Alcaraz pokračuje vo Wimbledone na ceste za obhajobou minuloročného titulu. Španiel opäť porazil v semifinále Daniila Medvedeva, proti ktorému musel otáčať stav zápasu. Jediná výhra delí rodáka z El Palmaru od premiérovej obhajoby Grand Slamu. Viac v článku.

14:57 - Renáta Jamrichová mieri na Wimbledone už do semifinále. V rámci grandslamového turnaja junioriek si slovenská tenistka poradila aj s ďalšou súperkou, Bulharku Rositsu Denčevovú zdolala za necelú hodinku vzájomného merania síl. Viac v článku.

12:02 - Novak Djokovič dnes proti Lorenzovi Musettimu nastúpi na svoje 12. semifinále vo Wimbledone. Počas prípravy na boj o finále strávil čas na kurte aj so svojimi deťmi Stefanom a Tarou.

09:42 - Americká, talianska a kazašská prekážka - to sú nástrahy, ktorým Renáta Jamrichová doposiaľ čelila na juniorskom Wimbledone. V piatok ju vo štvrťfinálovej bitke od 13:30 čaká bulharská protivníčka Rositsa Denčevová. Obe mladé hráčky na aktuálnom grandslamovom turnaji nestratili ani jeden set.

09:31 - Myslela som si, že v treťom sete zomriem. Vekičová sa s Wimbledonom lúčila bolesťou a slzami.

09:18 - Po ženských semifinálových bitkách spozná Wimbledon aj zloženie boja o titul z mužského turnaja. Od 14:30 sa o postup do finále pobijú Medvedev a Alcaraz, po nich sa do ostrej grandslamovej akcie dostanú Musetti s Djokovičom.