Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichovej kvalifikačná výhra v Portugalsku, Kližanov skreč na rakúskej antuke

Jamrichová si na konto pripísala víťazstvo.
Jamrichová si na konto pripísala víťazstvo.TASR / Pavel Neubauer
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 16. septembra?

20:00 - Američanky proti Slovensku so svetovou trojkou, v nominácii aj Collinsová.

17:02 - Jannik Sinner má nového člena tímu, Talian si najal Marca Panichiho, bývalého kondičného trénera Novaka Djokoviča. Svetovej jednotke bude po novom pomáhať aj fyzioterapeut Ulises Badio. Dvojica nahradila Umberta Ferrara a Giacoma Naldiho, s ktorými sa Sinner rozišiel po dopingovej afére. 

16:48Jiří Lehečka už nebude spolupracovať s bývalým elitným českým tenistom Tomášom Berdychom, ktorý sa zrejme chce sústrediť na rolu nového kapitána českého daviscupového tímu. Šampión tohtoročného turnaja ATP v Adelaide oznámil koniec viac ako ročnej spolupráce na sociálnych sieťach.

16:10 - Rebríčkový skok finalistky Šramkovej, z mužov najvyššie Kovalík.

15:22 - Ons Džabúrová pre pretrvávajúce problémy s ramenom predčasne ukončila tohtoročnú sezónu. Bývalá svetová dvojka a aktuálne 22. hráčka rebríčka WTA, ktorá odohrala posledný súťažný zápas na začiatku augusta v Toronte, to oznámila na sociálnych sieťach. Na kurty sa chce vrátiť počas januára. Viac v článku.

14:05 - Ukrajinka Marta Kosťuková vyradila na turnaji v juhokórejskom Soule Holanďanku Arantxu Rusovú v dvoch setoch 6:3, 6:1.

14:00 - Česká tenistka Kateřina Siniaková postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. V úvodnom kole si v pozícii nasadenej dvojky poradila s Austrálčankou Arinou Rodionovovou 7:5, 6:1.

12:06 - Renáta Jamrichová uspela v kvalifikácii na stovke v Caldas da Rainha. Na tvrdom povrchu v Portugalsku si výsledkom 6:1 a 6:0 poradila s ruskou tenistkou Anastasiou Kovalevovou.

11:40 - Slovenky v PBJK proti USA s plnou silou. Lipták: Veľká výzva, no môžeme prekvapiť

11:12 - Martin Kližan sa na hlavnej karte podujatia v Bad Waltersdorfe neobjaví. Slovenský tenista po 76 minútach a prehre v tajbrejku prvého setu skrečoval súboj kvalifikácie, z postupu sa tak teší Turek Cem Ilkel.

11:07 - Viktória Morvayová zvládla na turnaji W75 Perth v austrálskom Perthe kvalifikačnú bitku proti domácej Tenike Mcgiffinovej, s ktorou si poradilo pomerom 6:4 a 6:2.

11:00 - V prvom kole turnaja WTA v thajskom meste Hua Hin uspela šiesta nasadená Američanka Katie Volynetsová, ktorá zvíťazila nad Dánkou Clarou Tausonovou v troch setoch 7:6 (2), 4:6, 6:3.

09:35 - Rovnako ako Kližan, tak aj Renáta Jamrichová absolvuje kvalifikačný zápas. V portugalskom meste Caldas da Rainha bude jej súperkou ruská hráčka Anastasia Kovalevová.

09:21 - Martina Kližana čaká kvalifikačná bitka o turnaj v Bad Waltersdorfe. Na rakúskej antuke si zmeria sily s tureckým protivníkom Cemom Ilkelom, 475. hráčom rebríčka ATP.

09:08 - Britská tenistka Heather Watsonová postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v juhokórejskom Soule. V úvodnom kole zvíťazila nad Číňankou Lu Ťia-Ťing 6:4, 6:4. Vstup do turnaja vyšiel aj siedmej nasadenej Ruske Jekaterine Alexandrovovej, ktorá zdolala Varvaru Lepčenkovú z USA 7:5, 3:6, 6:0.

08:13 - Turnaj v juhokórejskom Soule má tento rok prvýkrát status WTA 500 a usporiadatelia lákali na zvučné mená, postupne však o veľa hviezd prišli. Po všetkých prihlásených členkách z TOP 10 sa odhlásila aj čerstvá šampiónka z mexickej Guadalajary Magdalena Frechová. Poľka si chce po premiérovom triumfe oddýchnuť a do ázijského turné vstúpi až na tisícke v Pekingu. Namiesto nej sa v prvom kole postaví proti Austrálčanke Priscille Honovej neúspešná kvalifikantka Ruska Polina Kudermetovová.

07:50 - Wang Si-jü sa prebojovala do 2. kola turnaja WTA v thajskom Hua Hin. Piata nasadená hráčka zdolala v úvodnom kole Viktoriju Golubicovú zo Švajčiarska 7:5, 6:1.

06:34 - Bývalá 22. hráčka sveta Čang Šuaj od konca vlaňajšieho januára prehrala už 24 zápasov v rade, čím ďalej predlžuje smutný rekord na profi okruhu. Posledný neúspech utrpela 35-ročná Číňanka v juhokórejskom Soule, kde podľahla 4:6, 3:6 tento rok sa trápiacej Ruske Veronike Kudermetovovej.

05:45 - Bývalá svetová dvojka Na Li z Číny sa stala riaditeľkou turnaja v Hongkongu, ktorý sa koná na prelome októbra a novembra. Dvojnásobná grandslamová šampiónka tak nasledovala svoje bývale súperky Garbiňe Muguruzovú, ktorá bude riaditeľkou Turnaja majsteriek v Rijáde, či Amélie Mauresmovú, tá je riaditeľkou Roland Garros.

04:57 - Magdalena Frechová premenila svoje druhé finále a prvé na tvrdom povrchu na premiérový titul. Dvadsaťšesťročná Poľka vyhrala z pozície nasadenej päťky turnaj WTA 500 v mexickej Guadalajare, v boji o triumf porazila 7:6, 6:4 austrálsku kvalifikantku Oliviu Gadeckú.