Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Juniorka Pohánková na US Open skončila, Gombos mieri v Šanghaji do druhého kola

Gombos zaknihoval Číne ďalší postup.
Gombos zaknihoval Číne ďalší postup.TASR / Jakub Kotian
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 3. septembra?

23:32 - Taylor Fritz na piaty pokus uspel vo štvrťfinále majoru. Dvadsaťšesťročný Američan sa na US Open dostal do svojho prvého grandslamového semifinále po víťazstve 7:6, 3:6, 6:4, 7:6 nad Nemcom Alexandrom Zverevom. O finále si zahrá s krajanom Francesom Tiafoem alebo Bulharom Grigorom Dimitrovom. Viac v článku.

21:40 - Kandidátmi pre vstup do Medzinárodnej tenisovej siene slávy sú pre rok 2025 Maria Šarapovová, Daniel Nestor a bratia Mike a Bob Bryanovci. Oficiálne ich môžu uviesť na slávnosti 21.-23. augusta.

Ruska Šarapovová je jedna z desiatich tenistiek, ktorá v priebehu kariéry skompletizovala Grand Slam. Dvakrát triumfovala na Roland Garros (2012, 2014), raz vo Wimbledone (2004), US Open (2006) i na Australian Open (2008). Bola aj svetovou jednotkou, v prvej päťke rebríčka WTA strávila 408 týždňov.

Kanaďan Nestor vyhral 12 turnajov vo štvorhre, získal aj olympijské zlato v Sydney so Sébastienom Lareauom. Bryanovci vybojovali spoločne 16 turnajových titulov, olympijské zlato v Londýne 2012 a spoločne strávili na prvom mieste rebríčka rekordných 438 týždňov. 

20:00 - Životný úspech Navarrovej, zahrá si v semifinále US Open.

18:49 - Mia Pohánková na juniorskom Grand Slame v New Yorku končí. Nad jej sily bola turnajová štvorka Teodora Kostovičová, ktorá Slovenku zdolala v druhom kole US Open po výsledku 7:6 a 6:2. Duel trval hodinu a 42 minút.

15:50 - Cesta Norberta Gombosa na čínskom harde bude pokračovať aj v druhom kole. Na úvod si poradil s Britom Paulom Jubbom za hodinu a 39 minút pomerom 6:4 a 6:2. Ďalšou prekážkou Slováka bude austrálsky protivník Marc Polmans.

08:00 - Pred pôsobením v slovenských farbách na Davis Cupe čaká Norberta Gombosa hlavná fáza podujatia v Šanghaji. Na čínskom betóne o 12:30 SEČ vyzve v prvom kole britského oponenta Paula Jubba, 192. hráča rebríčka ATP.

07:01 - Slovenská tenistka Mia Pohánková nepostúpila do 2. kola juniorskej štvorhry na US Open. S Brazílčankou Oliviou Carneirovou prehrali v úvodnom zápase s najvyššie nasadeným belgicko-bulharským párom Vandrommeová - Ivanovová 3:6, 5:7. Pohánková na záverečnom podujatí veľkej štvorky ešte pokračuje v dvojhre, keď postúpila do 2. kola. V ďalšej fáze turnaja ju v utorok od 17:00 SEČ čaká štvrtá nasadená Srbka Teodora Kostovičová.

06:53 - Austrálčan Alex de Minaur na US Open porazil krajana Jordana Thompsona 6:0, 3:6, 6:3, 7:5 a druhýkrát si zahrá štvrťfinále posledného Grand Slamu sezóny. Tento rok postúpil medzi osem najlepších aj na predchádzajúcich dvoch major turnajoch. Desiaty hráč sveta hrá prvý turnaj od Wimbledonu, kde sa zranil a takmer dva mesiace nehral.

06:42 - Jannik Sinner potvrdil pozíciu favorita a postúpil do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Najvyššie nasadený hráč zvíťazil nad Američanom Tommym Paulom. Súperom Taliana v boji o semifinále bude Rus Daniil Medvedev, ktorý zdolal Portugalčana Nuna Borgesa. Viac v článku.

06:30 - Iga Swiateková pokračuje v areáli Flushing Meadows vo svojej bezchybnej jazde. Najvyššie nasadená hráčka postúpila do štvrťfinále US Open po výhre na kurte Arthura Ashea, kde si za hodinu a 31 minút poradila s Ľudmilou Samsonovovou. Viac v článku