Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Karol sa v Taliansku na hlavnú kartu neprebojoval, v Číne odštartovala ženská päťstovka

Karol sa chce dostať na hlavnú kartu turnaja.
Karol sa chce dostať na hlavnú kartu turnaja.Profimedia / TASR / Pavel Neubauer
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 14. októbra?

13:01 - Mirra Andrejevová spravila so súperkou v prvom kole turnaja Ningbo Open rýchly proces. Varvaru Lepčenkovú vybavila za 56 minút výsledkom 6:2 a 6:0, v ďalšom dueli sa stretne s Nemkou Tamarou Korpatschovou.

10:40 - Čínsky turnaj Ningbo Open bude napokon bez dvoch hlavných hviezd - nasadenej jednotky Jasmine Paoliniovej a trojky Emmy Navarrovej. Svetová šestka z Talianska sa odhlásila pre zranenie ľavej nohy, ôsma hráčka rebríčka z USA odstúpila z dôvodu choroby.

10:33 - Pondelkový duel Milošovi Karolovi nevyšiel podľa predstáv. Na talianskom harde v Olbii po hodine a 20 minútach podľahol Sergejovi Fominovi 4:6 a 1:6. Slovák sa tak v hlavnej fáze challengerového turnaja neukáže.

09:28 - Julia Putincevová začala na päťstovke v čínskom Ningbe drvivou výhrou. Kazašská tenistka v prvom kole zmietla Američanku Caroline Dolehideovú 6:2, 6:0 a vyhrala nad ňou aj tretí vzájomný duel. O postup medzi osmičku najlepších si zahrá s víťazkou zápasu medzi šiestou nasadenou Beatriz Haddadovou Maiaovou a domácou Yafan Wang.

08:45 - Miloša Karola čaká v pondelok dvojitá dávku tenisu. Najprv sa v kvalifikačnom boji challengerového turnaja v talianskej Olbii stretne so Sergejom Fominom z Uzbekistanu.

08:26 - Kyrgios ohlásil návrat i odvážny plán. Neprajníkom chce zavrieť ústa ziskom Grand Slamu

08:15 - Sinner priznal problémy mimo kurtu. Želám si, aby bolo všetko v poriadku, netají

08:00 - V Číne odštartovalo podujatie Ningbo Open. Favoritkami turnaja sú Barbora Krejčíková, Jasmine Paoliniová, Emma Navarrová či domáca Čeng Čchin-wen. 

07:45 - Kvalifikantka Suzane Lamensová na turnaji WTA 250 v Osake zmietla 6:1, 6:2 šiestu nasadenú a aktuálne 49. hráčku rebríčku Viktoriju Tomovú. Holandská hráčka na turnaji vyhrala spoločne s kvalifikáciou už šesť setov v rade. O postup do štvrťfinále si zahrá s Taliankou Luciou Bronzettiovou.