Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klein v dohrávke uspel, Jamrichová nie. Derby Slovákov vyhral Laník, Kližan do štvrťfinále

Jamrichová na turnaji vo Veľkej Británii skončila.
Jamrichová na turnaji vo Veľkej Británii skončila.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 19. júna?

21:14 - Viaceré ďalšie stredajšie zápasy v Berlíne museli organizátori odložiť pre dážď, vo štvrtok sa bude dohrávať aj súboj Kateřiny Siniakovej s Číňankou Čeng Čchin-wen prerušený za stavu 5:3 v prvom sete pre Češku.

20:45 - Alexander Zverev našiel recept na Lorenza Sonega aj v ich štvrtom vzájomnom zápase. Finalista nedávneho French Open v druhom kole na domácom kurte v Halle zdolal Taliana 6:4, 7:6 a pokúsi sa zopakovať vlaňajšie semifinále proti Arthurovi Filsovi (H2H 1:0).

18:47 - Daniil Medvedev prekvapujúco skončil v druhom kole prestížneho turnaja v Halle. Predvlaňajší finalista prehral po viac ako dvojhodinovej bitke s Číňanom Zhangom 3:6, 6:2, 6:7, hoci v rozhodujúcom sete viedol o brejk a v tajbrejku mal trojbodový náskok.

18:46 Linda Nosková sa bude v Berlíne usilovať o svoje premiérové ​​štvrťfinále na trávnatých dvorcoch. Jej súperkou bude nasadená Ons Džabúrová, finalistka posledných dvoch ročníkov Wimbledonu si v dohrávke úvodného kola poradila 6:4, 7:6 s Wang Sin-jü.

18:28 - Jiří Lehečka už niekoľko týždňov bojuje s únavovou zlomeninou stavce a po French Open príde aj o slávny Wimbledon. Najlepší Čech v rebríčku ATP odohral posledný súťažný zápas na začiatku mája v Madride, kde skrečoval svoje premiérové ​​semifinále na turnajoch Masters.

18:17Andy Murray neprežíva podarenú prípravu na Wimbledon. Dvojnásobný šampión najslávnejšieho turnaja prehral v Stuttgarte hneď prvý zápas a na domácej pôde v londýnskom Queen's Clube pre problémy s chrbtom za stavu 1:4 vzdal v druhom kole Jordanovi Thompsonovi. Austrálčan sa vo štvrťfinále stretne s Milošom Raoničom alebo Taylorom Fritzom.

17:52Alexander Bublik vlani ovládol podnik v Halle a získal tu svoj najväčší titul. Tento rok končí siedmy nasadený hráč už po svojom druhom zápase. Kazašský tenista nestačil 6:7, 6:4, 3:6 na Christophera Eubanksa, ktorý od minulého roku zaznamenáva na trávnatom povrchu svoje najlepšie výsledky.

17:38 - Sebastian Korda vyradil v londýnskom Queen's Clube svetovú desiatku Grigora Dimitrova 6:4, 3:6, 7:5 a ujal sa vedenia 2:1 vo vzájomnej bilancii. Američana tak delí jediná výhra od obhájenia minuloročného semifinále.

17:12 - Dohrávku má za sebou po Kleinovi aj Jamrichová. Slovenská talentovaná hráčka podľahla na britskej tráve v Ilkley domácej tenistke Stoiberovej 6:4, 5:7 a 6:7. V záverečnom tajbrejku stiahla nepriaznivý stav na 5:6, ďalšie body už však nepridala.

17:00 - Lukáš Klein zvládol dohrávanú časť súboja s Britom Penistonom a po výhre 6:3 a 6:4 smeruje do osemfinále turnaja v Ilkley, v ktorom ho čaká čilský oponent Barrios Vera.

16:20 - Arthur Fils nadviazal na skalp Tomáša Macháča a v Halle postúpil do svojho prvého štvrťfinále na tráve. Francúz si poradil bez straty setu 6:3, 6:4 aj s domácim Dominikom Köpferom. O postup medzi najlepšiu štvorku sa pobije s víťazom duelu medzi Lorenzom Sonegom a domácou nasadenou dvojkou Alexanderom Zverevom.

15:50 - Rinky Hijikata zdolal v londýnskom Queen's Clube Taliana Mattea Arnaldiho v dvoch tajbrejkoch a postúpil do svojho prvého štvrťfinále na turnajoch kategórie ATP 500. Austrálčana v boji o postup medzi najlepších štyroch vyzve víťaz duelu medzi Sebastianom Kordom a Grigorom Dimitrovom.

14:55 - Jan-Lennard Struff porazil na domácom turnaji v Halle v prvom vzájomnom zápase Luciana Darderiho po bitke a využití až desiateho mečbalu 6:7, 7:5, 7:6. Nemecký tenista, ktorý na tunajšom podniku štartuje pravidelne od roku 2008, sa o prekonanie maxima pobije so šiestym nasadeným Stefanosom Tsitsipasom.

Zostrih zápasu Darderi - Struff.
Flashscore

14:45 - Austrálska tenistka Ajla Tomljanovičová sa stala prvou štvrťfinalistkou dvojhry na trávnatom turnaji WTA v Birminghame. V druhom kole zdolala Číňanku Ču Lin 6:7 (6), 6:1, 6:4.

14:24 - Martin Kližan bleskovo postúpil do štvťfinále podujatia v Sassuole. Na talianskej antuke zdolal Argentínčana Ficovicha po 63 minútach dvakrát 6:2. V ďalšej fáze ho čaká lepší z dvojice van Assche - Boyer.

14:00 - Viktoria Azarenková zvládla na prestížne obsadenom turnaji v Berlíne prvé kolo proti kvalifikantke Zeynep Sonmezovej. Svetová devätnástka porazila tureckú hráčku 6:3, 6:3 a prešla do štvrťfinále. O postup do tretieho tunajšieho semifinále si zahrá proti Jelene Rybakinovej alebo Veronike Kudermetovovej.

13:48 - Matteo Berrettini začal svoj tretí štart na turnaji v Halle výhrou nad Alexom Michelsenom. Amerického kvalifikanta porazil v premiérovom vzájomnom zápase 7:6, 6:2. Bývalý šiesty hráč sveta si o štvrťfinále zahrá proti Marcosovi Gironovi.

Zostrih zápasu Berrettini - Michelsen.
Flashscore

13:36 - Derby Slovákov na antuke v Níreďháze vyhral Tomáš Laník, svojho deblového kolegu Miloša Karola zdolal po výsledku 5:7, 6:2 a 6:4.

13:25 - Usporiadatelia najslávnejšieho tenisového turnaja Wimbledonu odhalili sedem z ôsmich divokých kariet do hlavnej súťaže pre mužov aj ženy.

Divoké karty muži: Liam Broady (Brit.), Jan Choinski (Brit.), Jacob Fearnley (Brit.), Arthur Fery (Brit.), Billy Harris (Brit.), Paul Jubb (Brit.), Henry Searle (Brit.)

Divoké karty ženy: Francesca Jonesová (Brit.), Angelique Kerberová (Něm.), Yuriko Lily Miyazakiová (Brit.), Naomi Osaková (Jap.), Ema Raducanuová (Brit.), Heather Watsonová (Brit.), Caroline Wozniacka (Dán.) Viac v článku.

11:48 - Naomi Osaková, Emma Raducanuová a Caroline Wozniacka by mali vo Wimbledone štartovať vďaka divokej karte. Podľa twitterového profilu Tennis Weekly Podcast je už jasné o siedmich držiteľkách kariet z ôsmich.

11:20 - Jeden z najlepších deblistov sveta Horacio Zeballos nebude štartovať na olympijských hrách. Trojka svetového rebríčka sa nedostala do argentínskej nominácie. "Je to rozhodnutie, ktoré urobil kapitán a musím ho rešpektovať. Chcel som byť v Paríži, je to smutné," nechal sa počuť hráč, ktorý na okruhu ATP pravidelne hrá so Španielom Marcelom Granollersom.

10:28 - V rovnakom dejisku ako Kleina čaká dohrávaný súboj aj Renátu Jamrichovú. Mladá Slovenka čelí domácej hráčke Stoiberovej, proti ktorej prehráva v prvom sete 1:2 a zápas od 14:30 reštartuje svojím podaním.

10:05 - Lukáš Klein by mal od 13:00 dohrávať zápas prvého kola v britskom Ilkley. Proti domácemu tenistovi Penistonovi vyhral prvý set 6:3 a druhé dejstvo za stavu 3:3 prerušil dážď.

09:51 - Po výhre nad Talianom Zeppierim čaká na antuke v Sassuole od 12:30 Martina Kližana ďalšia prekážka. Tentoraz v podobe argentínskeho protivníka Juana Pabla Ficovicha, 233. hráča rebríčka ATP.

09:28 - V prvom kole dvojhry na antukovom turnaji v maďarskej Níreďháze sa proti sebe postavia slovenskí kolegovia zo štvorhry. Tomáš Laník vyzve na súboj krajana Miloša Karola.