Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kližan nepremenil 12 setbalov a prehral, Andreescuová v Toronte skončila už v 1. kole

Andreescuová stroskotala už na Curenkovej.
Andreescuová stroskotala už na Curenkovej.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 7. augusta?

23:34 - Tereza Mihalíková vypadla už v 1. kole na turnaji WTA 1000 v Toronte, keď vo štvorhre nestačila spoločne s Britkou Oliviou Nichollsovou na americký pár Sloane Stephensová - Taylor Townsendová 2:6, 3:6. 

23:20 - Bývalá svetová jednotka Naomi Osaková v prvom kole turnaja WTA 1000 v Toronte jasne zdolala bývalú svetovú dvojku Ons Džabúrovú 6:3, 6:1 a postúpila do druhého kola, v ktorom vyzve Elise Mertensovú. Tunisanka potvrdila tohtosezónnu mizériu a zhoršila si zápasovú bilanciu na 16:14.

22:55 - Tomáš Macháč nezvládol rýchlu zmenu povrchu z antuky na betón a pri debute na turnaji Masters v kanadskom Montreale prehral jasne v dvoch setoch s Alexeiom Popyrinom. Čech nestačil na Austrálčana v prvom kole pomerom 3:6, 4:6 a utrpel šiestu prehru z posledných ôsmich zápasov.

22:20 - Denis Shapovalov bol minulý týždeň vo štvrťfinále turnaja vo Washingtone diskvalifikovaný pri mečbale súpera a chuť si nenapravil ani na domácom Masters v Montreale. Semifinalista z roku 2017 prehral už v prvom kole s kvalifikantom Brandonom Nakashimom 4:6, 5:7.

20:40 - Marie Bouzková získala aj vo štvrtom vzájomnom meraní síl s Beatriz Haddadovou Maiovou prvý set, ale nedokázala stretnutie dotiahnuť do víťazného konca a po tretí raz prehrala až v tajbrejku rozhodujúceho setu. Češka prehrala s nasadenou Brazílčankou 7:5, 2:6, 6:7. Na tisícke v kanadskom Toronte tak rovnako ako pred dvoma rokmi vypadla už po úvodnom zápase.

20:20 - Ben Shelton pri debute na tisícke v Montreale prvýkrát porazil nebezpečného Alexandra Bublika a po víťazstve 7:6, 6:2 v prvom kole upravil zápasovú bilanciu na 1:2. V ďalšom dueli vyzve víťaza duelu medzi Čechom Tomášom Macháčom a Austrálčanom Alexeiom Popyrinom.

Shelton porazil Bublika prvý raz na hlavnom okruhu.
Flashscore

19:10 - Tommy Paul zvládol rýchly prechod z parížskej antuky na betón a Masters v Montreale začal dvojsetovým víťazstvom. Američan v prvom kole zdolal Taliana Luciana Darderiho 6:4, 7:6.

Paul to s Darderim nemal ľahké.
Flashscore

18:50 - Paula Badosová nadviazala na minulotýždňový triumf vo Washingtone, keď vyhrala už šiesty súboj v rade. Španielka v prvom kole v Toronte jasne zdolala Claru Tausonovú 6:1, 6:4. Jej ďalšou súperkou bude štvrtá nasadená Jelena Ostapenková.

16:38 - Smolný zápas, ale predovšetkým katastrofálny druhý set osemfinálového duelu na challengeri 75 v nemeckom Bonne má za sebou Martin Kližan. Slovák vyhrával v druhom dejstve 5:2, pri podaní súpera mal päť setbalov, ďalších sedem v tajbrejku, ale aj tak sa s antukovým podujatím lúči. Nad jeho sily bol domáci hráč a turnajová šestka Henri Squire, ktorý ho porazil po dvoch hodinách a dvoch minútach 6:4, 7:6 (9). Kližan pritom prešiel dvojkolovou kvalifikáciou a vyhral aj jedno stretnutie v hlavnej fáze.

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

15:50 - Poľka Iga Swiateková sa ako prvá hráčka v tejto sezóne kvalifikovala na Turnaj majsteriek, ktorý sa tento rok prvýkrát uskutoční v Rijáde. O postupe svetovej jednotky na novembrové záverečné podujatie sezóny pre osem najlepších informovala WTA na sociálnych sieťach.

09:00 - Martina Kližana čaká na antuke v nemeckom Bonne osemfinále challengeru 75. Slovenský veterán nastúpi proti šestke pavúka a domácemu Henrimu Squirelovi, s ktorým sa stretne prvý raz v kariére. Zápas sa začne najskôr o 14:00.

07:30 - Frances Tiafoe končí na Masters v Montreale už v prvom kole a nenadviaže na minulotýždňové semifinále vo Washingtone. Američan prehral s Alejandrom Tabilom 4:6, 2:6 a potvrdil tohtoročné trápenie. Čilský tenista pri debute na kanadskej tisícke prerušil sériu troch prehier a v ďalšom zápase vyzve Taliana Lorenza Sonega.

06:40 - Pomerne veľké prekvapenie sa udialo na turnaji WTA v Toronte. Domáca favoritka Bianca Andreescuová nedotiahla do konca sľubne rozbehnutý zápas s Lesiou Curenkovou. V prvom sete síce uštedrila súperke kanára, no ďalšie dva sety zvládla lepšie Ukrajinka a po výhre 0:6, 6:3, 6:4 postúpila do druhého kola, kde sa stretne s Annou Kalinskou.

06:00 - Holger Rune mal pôvodne na turnaji v Montreale vyzvať domáceho Milosa Raonica, Kanaďan sa však pre problémy s ramenom odhlásil. Dán nastúpil proti lucky loserovi a napriek strate setu potvrdil úlohu favorita. Roberta Bautistu-Aguta zdolal v troch setoch 6:2, 3:6, 6:2. Bývalý štvrtý hráč sveta si k postupu do ďalšieho kola pomohol ôsmimi esami, resp. 39 víťaznými údermi.

00:30 - Karolína Plíšková sa pri posledných troch štartoch v Toronte dostala minimálne do štvrťfinále a túto sériu môže tento rok predĺžiť. Do aktuálneho ročníka National Bank Open vstúpila Češka víťazstvom 6:4, 7:6 nad trápiacou sa Nadiou Podoroskou a bilanciu v úvodných zápasoch hlavnej súťaže na tomto podujatí upravila na 9:1. V druhom kole sa stretne s neobľúbenou súperkou Jessicou Pegulovou (H2H 1:4).