Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kližan postúpil na nemeckej antuke, Sinnerov víťazný návrat

Sinner sa predstavil na kanadskom harde.
Sinner sa predstavil na kanadskom harde.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 6. augusta?

23:27 - Jannik Sinner sa v Montreale po mesiaci vrátil do zápasového rytmu víťazne. Talian a Brit Jack Draper zdolali vo štvorhre belgickú dvojicu Gille - Vliegen po výsledku 6:0, 6:7, 10:8.

21:22 - Elina Svitolinová v úvodnom kole turnaja v Toronte deklasovala 6:0, 6:2 Američanku Shelby Rogersovú a zabezpečila si derby s nasadenou krajankou Martou Kosťukovou.

21:15 - Bývalý štvrtý hráč sveta Kei Nišikori, ktorý v posledných rokoch bojuje so zraneniami, odohral na Masters v Montreale len svoj šiesty zápas v sezóne a zlepšil svoju bilanciu na 2:4. Pomerom 3:6, 7:5, 6:4 zdolal Alexa Michelsena. V ďalšom kole na neho čaká Stefanos Tsitsipas.

Zostrih zápasu Nišikori - Michelsen.
Flashscore

20:30 - Lorenzo Sonego začal svoj debut v Montreale takmer trojhodinovým súbojom s Tallonom Griekspoorom a na tretí pokus prešiel úvodným kolom turnaja National Bank Open. Talian si skomplikoval postup, keď nedokázal dotiahnuť náskok setu a brejku. Holanďana napokon zdolal 7:6, 5:7, 6:4 a svojho ďalšieho súpera sa dozvie po zápase medzi Francesom Tiafoem a Alejandrom Tabilom.

Zostrih stretnutia Sonego - Griekspoor.
Flashscore

14:00 - Martin Kližan postúpil do 2. kola podujania v Bonne. Nemeckého súpera Justina Engela porazil za hodinu a 40 minút po výsledku 7:6, 6:3.

09:47 - Po úspešných dueloch kvalifikácie sa Martin Kližan predstaví v 1. kole turnaja v Bonne. Na nemeckej antuke bude jeho súperom domáci tenista Justin Engel, 688. hráč rebríčka ATP. Duel by sa mal začať o 12:00.

09:35Zberateľ tenisových titulov. Djokovič zavŕšil svoju zlatú zbierku a kraľuje veľkej trojke

09:19 - Svetová jednotka Jannik Sinner sa v Montreale po mesiaci vráti do zápasového rytmu. Talian vstúpi do hry najskôr v utorok večer po boku Brita Jacka Drapera vo štvorhre. V singli má ako nasadená jednotka v úvodnom kole voľný žreb. Obhajca titulu minulý rok na kanadskej tisícke odštartoval najúspešnejšie obdobie svojej kariéry, počas ktorého získal šesť titulov vrátane grandslamového Australian Open.

"Cítim sa dobre. Priletel som sem celkom skoro. Po prvé, aby som sa zbavil jet lagu a po druhé, aby som sa tu doliečil. Prvých pár dní som trénoval veľmi ľahko, aby si na to telo začalo znovu zvykať. Teraz už môžem trénovať o niečo tvrdšie. Cítim sa naozaj dobre a som pripravený znova súťažiť. Je skvelé byť opäť tu a dúfam, že predvediem dobrý tenis,“ povedal Sinner na tlačovej konferencii.