Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klopp po vypadnutí z LM: Zo sezóny musíme vyžmýkať všetko, čo sa dá

Madridčania si postrážili postup medzi najlepšiu osmičku.
Madridčania si postrážili postup medzi najlepšiu osmičku.TASR
Nádeje Liverpoolu na zisk nejakej z trofejí boli vyradením z Ligy majstrov takmer uhasené, ale manažér Jűrgen Klopp vyzval svoj káder, aby zo seba vo zvyšku sezóny vyžmýkal absolútne všetko, pretože sa snaží dostať do prvej štvorky.

Gól Karima Benzemu v druhom polčase duelu v Madride zabezpečil Realu víťazstvo 1:0 nad Liverpoolom v osemfinálovej odvete, čím Španieli zavŕšili celkové víťazstvo 6:2.

"Ak chcete vyhrať súťaž, musíte byť vynikajúci. My sme dnes neboli, takže je spravodlivé, že vypadávame," povedal Klopp novinárom.

Štatistiky zápasu Real Madrid - Liverpool
Štatistiky zápasu Real Madrid - LiverpoolFlashscore

Liverpool vypadol z Ligového pohára a FA Cupu a v Premier League je šiesty so 42 bodmi po sobotňajšej prehre na pôde zostupom ohrozeného Bournemouthu. "Našou úlohou je vyžmýkať z tejto sezóny úplne všetko, čo sa dá," uviedol lodivod Angličanov a pokračoval:

"Zatiaľ je to zvláštne, naše posledné dva zápasy - senzačný výkon proti Manchestru United, veľmi dobrému futbalovému tímu, a naozaj zlý výkon proti Bournemouthu, opäť kvalitnému mužstvu. Takýto zápas by sme ale nemali prehrať,"

"To nás opäť dostalo pod väčší tlak. Ak by sme získali tri body, súperi by spozorneli a pocítili by náš dych. Opäť je tu ale odstup prvej štvorky, pretože oponenti svoje zápasy vyhrali," vyjadril sa na adresu domácej súťaže.

Liverpool čaká náročná šnúra zápasov, keď v rozpätí deviatich dní cestuje do Manchestru City a Chelsea a potom bude hostiť vedúci Arsenal.

Tabuľka Premier League
Tabuľka Premier LeagueFlashscore