Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Knicks zdolali lídra konferencie, Boston prišiel po dráme o druhú pozíciu

Kentavious Caldwell-Pope (v pozadí) sa len prizerá tomu, ako mu uniká Jalen Brunson.
Kentavious Caldwell-Pope (v pozadí) sa len prizerá tomu, ako mu uniká Jalen Brunson. Profimedia
Basketbalisti New Yorku Knicks zvíťazili v sobotnom zápase zámorskej NBA nad lídrom Západnej konferencie Denverom Nuggets 116:110. S 24 bodmi ich potiahol Jalen Brunson (26), ktorý sa vrátil po problémoch s ľavým chodidlom.

New York Knicks - Denver Nuggets 116:110

Knicks vyhrali tretí duel za sebou a základnú časť určite ukončia s väčším počtom triumfov oproti prehrám. Za uplynulých desať sezón sa im to doposiaľ podarilo len raz. Najproduktívnejší hráč hostí bol Nikola Jokič, ktorý zaznamenal double-double s 24 bodmi a desiatimi doskokmi. Jeho tím prehral piaty z predchádzajúcich šiestich zápasov.

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 121:141

Philadelphia vyhrala na palubovke Indiany, po 31 bodov si pripísali Joel Embiid a Tyrese Maxey. Hostia zaknihovali ôsmu výhru za sebou a vyrovnali svoju najlepšiu sériu v tejto sezóne. Ťahúň domácich bol Aaron Nesmith s 25 bodmi. Na oboch stranách chýbal jeden kľúčový hráč – za domácich nenastúpil Tyrese Haliburton a na druhej strane James Harden.

Utah Jazz - Boston Celtics 118:117

Utah dosiahol tesné domáce víťazstvo, keď zdolal Boston. Najviac bodov (28) zaznamenal Lauri Markkanen a jeho spoluhráč Walker Kessler predviedol v závere stretnutia rozhodujúci blok, ktorým zachránil triumf svojho tímu. V skórovaní zabránil Grantovi Williamsovi, ktorý si pripísal sedem trojok a stanovil svoje nové kariérne maximum. Jazz pritom prehrávali o devätnásť bodov. V drese hostí bol najproduktívnejší Jaylen Brown s 25 bodmi.

Chicago Bulls - Miami Heat 113:99

Memphis Grizzlies - Golden State Warriors 133:119

Washington Wizards - Sacramento Kings 118:132

Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves 122:107

LLos Angeles Clippers - Orlando Magic 108:113