Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Komplikácie pre Lakers. O play-off budú pravdepodobne bojovať bez zraneného LeBrona

LeBrona Jamesa trápia v ostatnej dobe zranenia.
LeBrona Jamesa trápia v ostatnej dobe zranenia.Profimedia
Los Angeles Lakers bude v rozhodujúcej fáze základnej časti NBA pravdepodobne chýbať ich najväčšia hviezda LeBron James (38).

Najlepší strelec v histórii súťaže si v nedeľňajšom zápase proti Dallasu zranil nohu a podľa ESPN a The Athletic bude musieť niekoľko týždňov pauzovať. Lakers doposiaľ oznámili, že James nebude hrať v utorkovom stretnutí s Memphisom.

James pri víťazstve 111:108 nad Dallasom zaznamenal 26 bodov, ale v tretej štvrtine si podvrtol pravú nohu, keď stúpil na nohu súpera. Duel dohral s bolesťami. "Cítil som sa lepšie. Určite som nechcel ísť do šatne a odstúpiť z hry. Bol to dôležitý zápas," povedal James po konci.

Zranenia sa Jamesovi v poslednom mesiaci nevyhýbajú.
Zranenia sa Jamesovi v poslednom mesiaci nevyhýbajú.Flashscore

Napriek dvom cenným víťazstvám nad Dallasom a Golden State sú Lakers stále mimo priečok zabezpečujúcich play-off. Tím z Los Angeles je v tabuľke Západnej konferencie dvanásty a na postup minimálne do predkola musí skončiť desiaty. Lakers ukončia základnú časť 9. apríla.

Štvornásobný šampión NBA James má po 47 odohraných dueloch v tejto sezóne priemer 29,5 bodu, 8,4 doskoku a 6,9 asistencie na zápas.