Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kovalíkovi preložili zápas v Lisabone, pred Hrunčákovou stojí ďalšia americká prekážka

Kovalíka čaká súboj v Portugalsku.
Kovalíka čaká súboj v Portugalsku.TASR / Thibault Camus
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 26. septembra?

22:45 - Zápas Viktórie Hrunčákovej s Makennou Jonesovou v Berkeley bol posunutý na 00:10.

17:42 - Polovica z ôsmich nasadených hráčov stroskotala na prebiehajúcej päťstovke v japonskom Tokiu hneď v prvom kole. Poslednou obeťou sa stal Casper Ruud, ktorý nestačil 6:7, 1:6 na Jordana Thompsona a vzájomnú bilanciu s Austrálčanom si zhoršil na 3:4. Thompson skompletizoval osemfinálové obsadenie a o štvrťfinále sa pobije s domácou hviezdou a dvojnásobným šampiónom Keiom Nišikorim.

15:44 - Jiří Lehečka podľa očakávania úspešne zahájil svoj debut na kvalitne obsadenej päťstovke v Pekingu. Vo svojom premiérovom zápase v čínskom hlavnom meste porazil 7:6, 6:2 antukového špecialistu Pedra Martíneza a v druhom kole narazí na ďalšieho španielskeho tenistu Roberta Bautistu alebo lucky losera Arthura Rinderknecha.

15:05 - Súboj druhého kola challengerového turnaja na lisabonskej antuke medzi Jozefom Kovalíkom a Raphaelom Collignonom sa napokon odohrá až v piatok od 11:00.

14:44Kei Nišikori na domácej päťstovke v Tokiu vyhral pikantný súboj s chorvátskym veteránom Marinom Čiličom, s ktorým sa stretol už po šestnástykrát a prvýkrát od roku 2018. Japonec v repríze finále US Open 2014 porazil čerstvého šampióna z Chang-čou v dueli bývalých členov elitnej desiatky 6:4, 3:6, 6:3 a vzájomnú bilanciu upravil na 10:6. O štvrťfinále si víťaz turnaja z rokov 2012 a 2014 zahrá s Casperom Ruudom alebo Jordanom Thompsonom.

13:40 - Karolína Muchová na úvod turnaja WTA 1000 v Pekingu potvrdila formu z US Open. Do štedro dotovanej súťaže vstúpila hladkou výhrou dvakrát 6:1 nad trápiacou sa Ruskou Annou Blinkovovou, ktorá zažila už 10. porážku v rade. Češka si pripísala si premiérové ​​víťazstvo v čínskej metropole. V druhom kole na ňu čaká domáca Jüan Jüe.

12:51 - Laura Siegemundová a Číňanka Wang Si-jü minulý týždeň v Hua Hine odohrali najdlhší zápas (4:09 h) na hlavnom okruhu od roku 2011, po pár dňoch však boli prekonané. Španielska kvalifikantka Sara Sorribesová na podniku WTA 1000 v Pekingu zdolala domácu Xinyu Gao až po 4 hodinách a 15 minútach boja 6:7, 7:5, 7:5.

12:08 - Prvýkrát od triumfu na US Open sa fanúšikom predstavila svetová jednotka Jannik Sinner a v Pekingu napriek pomalšiemu rozjazdu nezaváhala. Taliansky favorit vykročil za obhajobou titulu výhrou 4:6, 6:3, 6:1 nad Čiľanom Nicolásom Jarrym, ktorému oplatil päť rokov starú porážku z Hertogenboschu. V druhom kole sa stretne so Stanom Wawrinkom, alebo Janom-Lennardom Struffom.

Zostrih zápasu Sinner - Jarry.
Flashscore

12:02 - Americký tenista Taylor Fritz prekvapujúco vypadol na turnaji ATP v Tokiu už v úvodnom kole dvojhry. Najvyššie nasadený hráč a siedmy muž svetového rebríčka nestačil vo štvrtok na Francúza Arthura Filsa, ktorému podľahol v troch setoch 4:6, 6:3, 3:6. Filsa čaká v 2. kole Talian Matteo Berrettini.

11:48 – Favoriti to dnes v Tokiu nemajú jednoduché a presvedčil sa o tom aj Holger Rune, hoci bol nakoniec úspešný. Šiesty nasadený porazil 6:2, 5:7, 6:4 Alejandra Tabila a pretrhol šnúru troch porážok. V druhom kole narazí na domáceho Jošihita Nišioku.

10:00 - Na americkej pôde čaká Viktóriu Hrunčákovú ďalšia domáca hráčka. Po zdolaní Aspen Schumanovej si na harde v Berkeley od 22:00 SEČ zmeria sily s Makennou Jonesovou.

09:52 - V prvom kole zdolal krajana Kližana, teraz ho čaká belgická prekážka. Jozef Kovalík si v rámci challengerového podujatia na lisabonskej antuke zmeria sily s Raphaelom Collignonom. Štart zápasu je naplánovaný na 13:30.

09:36 - Ben Shelton v Tokiu vykročil za obhajobou svojho premiérového triumfu na okruhu ATP víťazným obratom, keď krajana Reillyho Opelku porazil 3:6, 6:1, 6:4. V druhom kole sa ôsmy nasadený Američan stretne s Argentínčanom Marianom Navonem.

09:12 - Svetová pätnástka Frances Tiafoe na prvom individuálnom turnaji od porážky v semifinále US Open končí hneď v prvom kole. V Tokiu siedmy nasadený Američan podľahol 5:7, 3:6 krajanovi Brandonovi Nakashimovi, ktorý zvíťazil až v šiestom vzájomnom stretnutí.

08:15 - Tomáš Macháč na úvod turnaja ATP 500 v Tokiu porazil aj vďaka odvráteniu všetkých štyroch brejkbalov 6:3, 6:7, 7:5 Austrálčana Alexeia Popyrina, oplatil mu augustovú porážku z Montrealu a vzájomnú bilanciu vyrovnal na 2:2. O postup do štvrťfinále si dvadsaťtriročný Čech zahrá s Tommym Paulom.

Zostrih zápasu Macháč - Popyrin.
Flashscore

07:30 - Takmer súčasne s Tsitsipasom končí v 1. kole turnaja ATP 500 v Tokiu aj Félix Auger-Aliassime. Kanadský štvrťfinalista minulého ročníka podľahol po nevyužití dvoch mečbalov a 3 hodinách a 12 minútach boja domácemu Jošihitovi Nišiokovi, ktorý v ôsmom vzájomnom stretnutí prerušil sériu štyroch nezdarov, z toho dvoch tohtoročných, a bilanciu vyrovnal na 4:4.

07:27 - Stefanos Tsitsipas mesiac po US Open nezvládol vstup ani do päťstovky v Tokiu a na treťom zo štyroch posledných turnajov končí na rakete prvého súpera. V japonskom Tokiu šiesty nasadený Grék zaváhal proti americkému kvalifikantovi Alexovi Michelsenovi, ktorému podľahol 6:4, 1:6, 2:6.

06:15 - Tommy Paul svoj prvý zápas od porážky v osemfinále US Open zvládol, keď do päťstovky v Tokiu vstúpil výhrou 6:3, 6:2 nad Talianom Matteom Arnaldim. O štvrťfinále si piaty nasadený Američan zahrá s Tomášom Macháčom alebo Alexeiom Popyrinom.

06:09 - Jack Draper na úvod turnaja ATP 500 v Tokiu porazil 6:4, 6:2 Taliana Mattiu Bellucciho a prerušil sériu troch porážok ťahajúcu sa od výhry vo štvrťfinále US Open. V druhom kole britský tenista vyzve Poliaka Huberta Hurkacza.