Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Krátka, ale príjemná skúsenosť. Dúbravka sa rozlúčil s Manchestrom United

Dúbravku v drese Manchestru United už neuvidíme.
Dúbravku v drese Manchestru United už neuvidíme.Profimedia
Slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka (33) reaguje na svoj odchod z Manchestru United, v ktorom hosťoval.

Išlo o rozhodnutie Newcastle United, ktorý si Dúbravku stiahol z hosťovania späť. Heco, ako znie prezývka 33-ročného muža medzi tromi žrďami, odohral za Red Devils dva súťažné zápasy v Ligovom pohári, z oboch vzišiel víťazne.

"Ahojte, bol som stiahnutý z hosťovania v Manchestri United a vrátim sa do Newcastlu. Aj keď to bolo krátke, v Manchestri to bola príjemná skúsenosť. Rád by som sa úprimne poďakoval všetkým trénerom, zamestnancom, hráčom a fanúšikom Manchestru United za ich podporu počas môjho hosťovania," obzrel sa odchovanec žilinského futbalu za poslednými štyrmi mesiacmi na jednej zo sociálnych sietí.

"Pokiaľ ide o Newcastle, potešilo ma, že klub začal sezónu tak pôsobivo! Newcastle je môj domov a v druhej polovici sezóny sa vrátim, aby som podporil spoluhráčov a brankársky tím. Ako vždy odovzdám všetko a akýmkoľvek spôsobom prispejem k nezabudnuteľnej sezóne. Prajem vám všetkým šťastný nový rok!" znel odkaz reprezentačnej jednotky Slovenska.

V komentároch k príspevku zaželali už bývalému spoluhráčovi všetko dobré aj ostatní brankári Manchestru United na čele s Davidom de Geom a Nathanom Bishopom.