Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kvalifikačné zápasy Slovákov na US Open komplikuje počasie, koniec Schmiedlovej v Clevelande

Klein chce preniknúť na US Open.
Klein chce preniknúť na US Open.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 19. augusta?

23:17 - Sabalenková dominovala v Cincinnati aj vo finále a oslavuje prvý triumf od januára.

23:00 - Duel v rámci kvalifikácie na US Open medzi Jozefom Kovalíkom a Seongom Chanom Hongom bol za stavu 4:6, 7:6, 0:0 prerušený pre dážď. Zápas Rebeccy Šramkovej posunuli na 23:25 a Lukáš Klein nastúpi na kurt najskôr o 00:50.

21:30 - Anna Karolína Schmiedlová skončila na turnaji v Clevelande už na prvej prekážke. Dánke Clare Tausonovej podľahla 6:3, 3:6, 2:6. Jej súperka prerušila sériu siedmich prehier a o štvrťfinále si zahrá s nasadenou päťkou Anastasiou Potapovovou.

20:14 - Marcelo Arévalo a Mate Pavič zdolali vo finále v Cincinnati domáci pár Mackenzie McDonald - Alex Michelsen 6:2, 6:4 a získali svoj štvrtý spoločný titul. Kým salvádorský reprezentant sa tešil len zo svojej druhej trofeje z turnajov Masters a celkovo 13., pre Chorváta Paviča to bol 39. deblový titul a šiesty z prestížnej tisícky.

20:04 - Čínska tenistka Wang Sin-jü suverénnym spôsobom postúpila do 2: kola dvojhry na turnaji WTA v Clevelande. V úvodnom kole v pozícii nasadenej štvorky deklasovala Rusku Annu Blinkovovú 6:1, 6:1.

15:17 - Aj napriek prehre v prvom sete dokázal Andrej Martin postúpiť do hlavnej súťaže challengerového turnaja v bulharskom Dobriči. Na tamojšej antuke si po dvoch hodinách a 44 minútach poradil s Ukrajincom Orlovom pomerom 3:6, 7:5 a 6:2.

10:20 - Anna Karolína Schmiedlová začne svoju cestu turnajom v Clevelande. Prvou protivníčkou slovenskej tenistky bude dánska hráčka Clara Tausonová. Duel by sa mal začať o 18:30.

09:48 - Boje o hlavnú kartu US Open sa začínajú, v bitkách o prienik na americký Grand Slam sa predstaví aj niekoľko zástupcov slovenského tenisu. Ako prvý by mal do akcie zasiahnuť Jozef Kovalík, od 20:00 SEČ mu bude prekážkou Seong Chan Hong. Následne sa v zápase ukáže aj Rebecca Šramková, ktorú čaká Nina Stojanovičová. Lukáš Klein si zmeria sily s nádejným Brazílčanom Joãom Fonsecom.

08:59 - Po zdolaní Brazílčana Britta sa Andrej Martin ukáže vo finále kvalifikácie na challengerové podujatie v Dobriči. Na bulharskej antuke bude jeho oponenton ukrajinský tenista Vladyslav Orlov.

08:37 - Djokovič kritizuje absenciu videa v tenise: Je to trápne, hráči sú držaní v nevedomosti

08:21 - Alcaraz sa ospravedlnil za výbuch, prehru s Monfilsom označil za najhorší zápas kariéry

08:10 - Štvorhru v Cincinnati ovládli domáca Asia Muhammadová a Novozélanďanka Erin Routliffeová. Tretí nasadený pár zdolal vo finále duo Fernandezová - Putincevová 3:6, 6:1, 10:4 a svoj druhý spoločný turnaj v tomto roku premenil na titul.

06:00 - Jannik Sinner v semifinále v Cincinnati porazil neobľúbeného Alexandera Zvereva a postúpil do prvého tunajšieho finále. Talian zvíťazil po trojhodinovej bitke a zamieril do svojho piateho finále na tisíckach, zakaždým sa mu to podarilo na tvrdom povrchu. V boji o trofej vyzve Francesa Tiafoea. Americký tenista porazil Holgera Runeho, hoci v rozhodujúcom sete prehrával 2:5, a premiérovo si na Masters skúsi boj o titul. Viac v článku.

Zostrih zápasu Sinner - Zverev.
Flashscore