Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kvóty nepustia. Al-Nassr po príchode Ronalda ukončil zmluvu s ofenzívnym esom

Kvóty nepustia. Al-Nassr po príchode Ronalda ukončil zmluvu s ofenzívnym esom
Kvóty nepustia. Al-Nassr po príchode Ronalda ukončil zmluvu s ofenzívnym esomProfimedia
Po podpise zmluvy s Cristianom Ronaldom (37) musel klub Al-Nassr ukončiť zmluvu s jedným zo svojich cudzokrajných hráčov a voľba prekvapivo padla na Vincenta Aboubakara (30).

Podľa pravidiel saudskoarabskej ligy môžu kluby vo svojich tímoch registrovať len osem zahraničných hráčov a Al-Nassr mal maximálny povolený počet zahraničných hráčov už pred podpisom zmluvy s Ronaldom, takže jeden hráč musel odísť, aby mu uvoľnil miesto.

Podľa RMC Sport bola teraz Aboubakarova zmluva s Al-Nassr po vzájomnej dohode ukončená. Ako uviedol saudský zdroj, hráč dostane kompenzáciu, zatiaľ čo Ronaldo bude registrovaný a bude môcť hrať za Al-Nassr.

Portugalský reprezentant si však stále musí odpykať zákaz činnosti, ktorý mu bol uložený za to, že v apríli po zápase Evertonu s Manchestrom United hodil na zem mobilný telefón 14-ročného chlapca. Ronaldo už vynechal prvý duel Al-Nassr proti Al-Ta'ee a teraz bude chýbať aj v súboji proti Al-Shabab, ktorý sa uskutoční budúcu sobotu. Svoj debut za Al-Nassr si napokon môže odkrútiť 22. januára doma proti Ettifaq.

Medzitým sa hovorilo o záujme Manchestru United o Aboubakara, ktorý v 39 zápasoch za Al-Nassr strelil 13 gólov a poskytol 6 asistencií