Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Letný prestup Messiho a Busquetsa do MLS? Neville: Nebudem to popierať

Duo by obnovilo spoluprácu z Katalánska.
Duo by obnovilo spoluprácu z Katalánska.Profimedia
Klub hrajúci v americkej MLS Inter Miami je otvorený spoločnému letnému prestupu a získaniu Lionela Messiho (35) so Sergiom Busquetsom (34).

Messimu aj Busquetsovi končí po sezóne 2022/23 zmluva v Paríži Saint-Germain, respektíve v Barcelone, pričom prebiehajú rokovania o ich predĺžení. PSG je odhodlané udržať si Messiho minimálne na ďalší rok a Barcelona tiež uprednostňuje predĺženie zmluvy s kapitánom klubu Busquetsom, ale za znížených platových podmienok.

Pretrvávajúca neistota ohľadom ich budúcnosti znovu rozvírila špekulácie o ich plánoch na budúcu sezónu s možnosťou opätovného stretnutia na Camp Nou v Kalifornii. Inter Miami, ktorý čiastočne vlastní bývalá hviezda Realu Madrid David Beckham, vraj podľa trénera Phila Nevilla v najbližších mesiacoch plánuje prestupy skúsených európskych hviezd.

Neville ponúkol priamu odpoveď na otázku o možnom záujme klubu pre The Times a 46-ročný bývalý hráč potvrdil, že vlastníci klubu túto príležitosť skúmajú.

"Nebudem to popierať, na špekuláciách, že sa zaujímame o Lionela Messiho a Sergia Busquetsa, je niečo pravdy. Chceme do tohto futbalového klubu priviesť najlepších hráčov na svete. Messi a Busquets sú skvelí hráči, ktorí by boli pre organizáciu stále obrovským prínosom. Pre MLS by to znamenalo míľnik," vyjadril a kouč Miami.