Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Líder z Bostonu opäť zaváhal, 40 bodov Irvinga na výhru Nets nestačilo

Nets rozhodli o cennom skalpe v predĺžení.
Nets rozhodli o cennom skalpe v predĺžení.Profimedia
Poltucet stretnutí NBA priniesol prekvapenia na úkor favoritov - Celtics nezvládli domáci duel proti Knicks a Brooklyn nečakane podľahol Detroitu. Súboj o prienik do prvej šestky západu vyhrali hráči Mavericks.

Boston Celtics - New York Knicks 117:120 pp

Po sérii deviatich víťazstiev zažívajú hráči Bostonu nečakané chvíle, na domácej palubovke podľahli kádru Knicks a zaknihovali tretiu prehru po sebe. Kľúčovým elementom celkového rezultátu bol na strane hostí 37-bodový Julius Randle s deviatimi doskokmi a dvomi asistenciami. Tím z New Yorku si pripísal 27. výhru sezóny a pokračuje vo svojom boji o prienik medzi najlepšiu šestku Východnej konferencie.

Charlotte Hornets - Chicago Bulls 111:96

Brooklyn Nets - Detroit Pistons 122:130

Tabuľkové postavenie a výhoda domáceho prostredia napovedali jednoznačnú záležitosť v prospoech Nets, no nestalo sa. O všetkom dôležitom rozhodla tretia štvrtina, ktorú Pistons vyhrali rozdielom dvanástich bodov. Hostiteľom k víťazstvu nepomohlo ani 40-bodové predstavenie Kyrieho Irvinga, štvrtý celok východu podľahol jednému z najhorších tímov celej NBA. Pre Detroit to bol iba trinásty víťazný zápis v ročníku.

Houston Rockets - Cleveland Cavaliers 95:113

Phoenix Suns - Dallas Mavericks 95:99

Obe strany nastupovali na vzájomné stretnutie s totožnou bilanciou - na svojom konte mali 25 výhier a 24 neúspešných duelov. Súboj tabuľkových susedov lepšie zvládli hostia z Dallasu a zásluhu má na tom najmä Spencer Dinwiddie. Američan odohral takmer 40 minút, nastrieľal 36 bodov, pridal šesť doskokov a deväť asistencií. Mavericks tak poskočili medzi hornú šesticu Západnej konferencie, Suns ostali v tesnom závese.

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs 138:100