Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liptovský Mikuláš má nového trénera, mužstvo prevzal Ernest Bokroš

Skúsený kormidelník Ernest Bokroš povedia hokejistov Liptovského Mikuláša.
Skúsený kormidelník Ernest Bokroš povedia hokejistov Liptovského Mikuláša.Profimedia
Novým trénerom hokejistov MHk 32 Liptovský Mikuláš sa stal Ernest Bokroš (63). Mužstvo povedie spoločne s asistentom Martinom Hrnčárom (47).

Vo funkciách nahradili Jána Šimka s Petrom Kolbom, s ktorými vedenie klubu nedávno ukončilo spoluprácu. Klub informoval o trénerskej zmene na sociálnych sieťach. Bokroš viedol v úvode sezóny 2022/2023 hráčov Prešova a ako hlavný tréner pôsobil aj Hrnčár, ktorý predčasne skončil v Poprade.

Šesťdesiattriročný Bokroš už v najvyššej slovenskej súťaži viedol aj tímy Zvolena, Slovana, Detvy a aj slovenskej "dvadsiatky." Premiéru v novom pôsobisku bude mať po reprezentačnej prestávke, keď v utorok 20. decembra Liptáci nastúpia na ľade HKM Zvolen.

Posledné vystúpenia.
Posledné vystúpenia.Flashscore

Hokejisti Liptovského Mikuláša sú v úvode druhej reprezentačnej prestávky na predposlednom 11. mieste Tipos extraligy. V doterajšom priebehu ročníka odohrali 25 zápasov, v ktorých nazbierali 24 bodov za 8 víťazstiev a 3 prehry po predĺžení. Z uplynulých troch zápasov nezískali ani bod. Vedenie klubu sa k trénerskej zmene odhodlalo po nedeľňajšej prehre v Dubnici s domácou Duklou Trenčín 2:5.

Šimko sa stal hlavným trénerom hráčov Liptovského Mikuláša pred sezónou 2022/2023. V ročníku 2021/2022 pôsobil pri tíme ako asistent Petra Mikulu.

Liptovský Mikuláš je šiesty klub, ktorý sa počas ročníka 2022/2023 odhodlal k trénerskej zmene. Kormidelníka už zmenili aj kluby v Michalovciach, Poprade, Banskej Bystrici (dvakrát), Prešove a Nitre.