Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lukaku je v Interi len na hosťovaní, návrat do Chelsea ale neplánuje

Lukaku je v Interi len na hosťovaní, návrat do Chelsea ale neplánuje
Lukaku je v Interi len na hosťovaní, návrat do Chelsea ale neplánujeProfimedia
Belgický strelec Romelu Lukaku (29) si svoj angažmán v Taliansku užíva. Uviedol, že po opätovnom príchode do Interu Miláno je oveľa šťastnejší a neplánuje sa vrátiť do Chelsea.

Obávanému útočníkovi sa minulá sezóna v drese Blues nevydarila. Po prestupe do západného Londýna za 113 miliónov eur strelil iba osem gólov v 26 vystúpeniach Premier League. Neukázal sa teda v najlepšom svetle a na jeho adresu sa spustili nekonečné vlny kritiky.

Po náročnom súťažnom ročníku sa v lete vrátil do Interu, v ktorom počas dvoch rokov strelecky žiaril a Milánčanom výrazne dopomohol k zisku vytúženého ligového titulu.

Do dobre známeho prostredia zamieril v rámci ročnej zmluvy na 8 miliónov eur, ktorá ale neobsahuje opciu na trvalú kúpu. Lukaku v Miláne znovu objavil svoje šťastie a Nerazzurri si budú chcieť poistiť jeho služby bez ohľadu na výsledky z aktuálnej sezóny.

Ročník 2022/23 sa pre Belgičana nezačal najlepšie - vynechal približne mesiac kvôli svalovým problémom a cieľom je vrátiť sa včas na nadchádzajúci súboj proti AS Rím. Pripravenosť a fyzický stav robustného futbalistu objasnia až lekárske testy.