Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Magické predstavenia Garlanda a Embiida, v New Yorku padlo až 280 bodov

Kľúčom k víťazstvu bol kamerunský rodák.
Kľúčom k víťazstvu bol kamerunský rodák. Profimedia
Priaznivci basketbalu za oceánom boli svedkami úchvatných individuálnych výkonov. Pozornosť si pre seba uchmatol aj duel na palubovke Knicks, no zaujali najmä koncerty Garlanda s Embiidom a žatva doskokov v podaní Sabonisa.

New York Knicks - Oklahoma City Thunder 135:145

Diváci v Madison Square Garden si dozaista prišli na svoje, keď mohli vidieť až 280 bodov. Nepotešil ich však konečný rezultát, ktorý bol v neprospech Knicks. Zaslúžil sa o to ofenzívne aktívny Shai Gilgeous-Alexander a jeho ďalšie bodové predstavenie s koncom na čísle 37.

Cleveland Cavaliers - Minnesota Timberwolves 124:129

Na deviatu sezónnu výhru Cavaliers nestačil ani obdivuhodný výkon Dariusa Garlanda. Američan sa v dueli s Minnesotou blysol fantastickým nástrelom 51 bodov, čím sa stal iba štvrtým hráčom histórie klubu, ktorému sa to podarilo.

Washington Wizard - Memphis Grizzlies 102:92

Philadelphia 76ers - Utah Jazz 105:95

Pod siedmym víťazstvom 76ers svieti obrovský podpis Joela Embiida. Rodák z Kamerunu dosiahol úctyhodný počin a k jeho menu smerovala až 59 bodov. Kariérnym maximom sa stal od roku 2019 prvým hráčom, ktorý sa postaral o viac ako polovicu bodov celého mužstva.

Sacramento Kings - Golden State Warriors 122:115

Prvý tucet víťazných zápisov v aktuálnom ročníku sa hráčom Sacramenta podarilo dosiahnuť aj vďaka skvelému výkonu Domantasa Sabonisa. Basketbalista z Litvy si štatistiky obohatil o 26 bodov, no pozornosť pútal najmä počet doskokov, ktorých vyprodukoval až 22

Chicago Bulls - Denver Nuggets 103:126

Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets 116:103

Rovnako ako na začiatku sezóny, tak aj teraz káder Lakers zastavil sériu prehier na čísle 5. Nemalú zásluhu má na tom s 37 bodmi a 18 doskokmi Anthony Davis. V poradí ôsmej prehre Nets nezabránil ani 31-bodový Kevin Durant.