Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Majiteľ Interu pocítil nespokojnosť fanúšikov, do klubu smeruje finančná injekcia

Majitelia chcú udržať Inter na najvyšších priečkach tabuľky.
Majitelia chcú udržať Inter na najvyšších priečkach tabuľky.Profimedia
Rodina majiteľa Interu Miláno je odhodlaná k výraznej peňažnej pomoci pre klub. Zhangovci sú pripravení investovať viac ako 100 miliónov eur, aby udržali zdravý chod celej organizácie.

Nerazzurri boli počas posledných rokov v ťažkej finančnej situácii, pričom pandémia COVID-19 výrazne ovplyvnila schopnosť vlastníkov poskytovať milánskemu klubu podporu.

Minulý rok poskytli akcionársku pôžičku vo výške 75 miliónov eur, čím vyčlenili časť z 275 miliónov eur požičaných od Oaktree pre Inter. Ich terajšie úmysly smerujú k ďalšej hotovostnej injekcii.

Ako podrobne informoval denník La Gazzetta dello Sport, firma Suning Holdings Group chce pokračovať v investíciách do Interu, aby mu pomohla udržať sa v horných poschodiach talianskeho futbalu. Momentálne je pripravená vložiť viac ako 100 miliónov eur, čím by sa rozpočet výrazne zvýšil.

Fanúšikovia nedávno vyjadrili značnú nespokojnosť – majiteľ Steven Zhang bol požiadaný, aby opustil pozíciu prezidenta klubu. Spoločnosť Suning dúfa, že ponúkaný kapitál pomôže trochu upokojiť vody a ukáže ich oddanosť tímu.