Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Marcelo už nie je hráčom Olympiakosu, bez klubu je po piatich mesiacoch

Skúsený Brazílčan si bude hľadať nové pôsobisko.
Skúsený Brazílčan si bude hľadať nové pôsobisko.Profimedia
Pôsobenie Marcela (34) v Olympiakose Pireus trvalo len niekoľko mesiacov. Grécky klub mal zlý štart do sezóny a na poslednú chvíľu priviedol niekoľko posíl vrátane brazílskeho obrancu, ktorý sa však nezmestil do základnej zostavy a nakoniec sa s vedením dohodol na ukončení spolupráce.

Marcelo strávil pätnásť a pol roka v Reale Madrid, po minulej sezóne nedostal novú zmluvu a v septembri sa upísal Olympiakosu. Kontrakt platil na jeden rok a obsahoval opciu na ďalšiu sezónu, ale o jeho odchode sa špekulovalo už na prelome rokov. Teraz je všetko oficiálne.

"V Grécku som zažil neuveriteľné chvíle, Pireus a jeho ľudia navždy zostanú v mojom srdci," napísal na sociálnych sieťach.

"Určite to nie je môj posledný pobyt v tejto krajine. Môžem len vyjadriť svoju vďačnosť za to, že som si mohol obliecť dres Olympiakosu. Hoci to bol krátky angažmán, skúsenosti a noví priatelia ma budú sprevádzať do konca života," dodal futbalista, ktorý odohral za Olympiakos desať súťažných zápasov, pričom v Gréckom pohári strelil tri góly.