Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mavericks predviedli 51-bodovú štvrtinu, Embiid a Harden vybavili výhru 76ers

V Dallase sa blysol aj LeBron James.
V Dallase sa blysol aj LeBron James.Profimedia
Dianie v NBA po Štedrom dni otvoril zápas v New Yorku, odkiaľ si víťazstvo odniesli hráči 76ers. Káder Dallas predviedol úchvatné tretie dejstvo, v ktorom definitívne zlomil svojho protivníka.

New York Knicks - Philadelphia 76ers 112:119

Duel tabuľkových susedov z Východnej konferencie sa odohral na palubovke Knicks, kde zavítal káder 76ers. Hosťom sa podarílo zvíťaziť a šnúru po sebe idúcich výhier natiahli už na číslo osem. Prsty v tom malo najmä produktívne duo Joel Embiid a James Harden - dohromady nazbierali 64 bodov, o 35 z nich sa postaral prvý menovaný. Rovnaký nástrel ako Kamerunčan zaznamenal v domácom drese Julius Randle, no ten sa z úspechu netešil, keďže pre jeho mužstvo to bola tretia prehra v rade.

Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers 124:115

Na západe privítal ôsmy celok tabuľky mužstvo z trinástej priečky a polčasový rezultát napovedal úspešné ťaženie hostí, ktorí viedli 54:43. Mavericks však z rukáva vytiahli počas tretej štvrtiny 51-bodový koncert a výsledok jednoznačne naklonili na svoju stranu. Vytvorený náskok súpera síce Lakers dokázali skresať, snažil sa o to najmä 38-bodový LeBron James, no Dallas si postrážil dostatočný rozdiel a oslavoval výhru spolu s Dončičom. Slovinec zaknihoval 32 bodov a od triple-double ho delili jeden doskok a asistencia.