Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mihalíková do štvrťfinále, Šramková sa lúči v 2. kole kvalifikácie na US Open

Mihalíková uspela v prvom kole na päťstovke v Monterrey.
Mihalíková uspela v prvom kole na päťstovke v Monterrey.Profimedia/ČTK/ DPA/Jürgen Kessler
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 21. augusta?

22:30 - Beatriz Haddadová Maiová zmietla v Clevelande Španielku Cristinu Bucsovú 6:2, 6:1 a zvýšila vedenie vo vzájomnej bilancii na 4-0. Vo štvrťfinále sa najvyššie nasadená Brazílčanka stretne so Sofiou Keninovou alebo Clarou Burelovou z Francúzska.

21:45 - David Goffin zdolal vo Winston-Saleme Arthura Rinderknecha z Francúzska 6:3, 6:3. Prvýkrát od Wimbledonu 2022 vyhral na hlavnom okruhu viac ako dva zápasy za sebou a premiérovo od januára 2023 sa dostal do štvrťfinále turnaja ATP. V ňom sa tridsaťtriročný belgický semifinalista z rokov 2012 a 2014 stretne buď s Bornom Čoričom, alebo Rinkym Hijikatom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

20:15 - Slovenská tenistka Rebecca Šramková nepostúpila do finále kvalifikácie grandslamového turnaja US Open. Desiata nasadená hráčka vypadla v druhom kole s domácou Usue Maitane Arconadovou, ktorej podľahla v dvoch setoch 3:6 a 4:6.

18:40 - Markéta Vondroušová podstúpila operáciu ľavého ramena, s ktorým mala dlhodobé problémy. Minuloročná wimbledonská víťazka nehrala od 2. júla a v stredu na Instagrame zverejnila fotografiu z nemocničného lôžka.

07:10 - Rebeccu Šramkovú čaká 2. kolo kvalifikácie na US Open. Slovenská singlová dvojka a desiatka kvalifikačného pavúka sa v ňom stretne s outsiderkou a domácou hráčkou Usue Maitane Arconadovou. Rozdiel medzi oboma hráčkami v rebríčku WTA činí 723 miest (Šramková je na 114. priečke, jej súperka na 837.).

02:59 - Tereza Mihalíková zvíťazila v 1. kole štvorhry na turnaji WTA 500 v mexickom Monterrey spoločne s Britkou Oliviou Nichollsovou nad americko-poľským párom Harrisonová - Rosolská 6:2, 7:5 a postúpili do štvrťfinále. V ňom budú čeliť rovnako nenasadenej dvojici Kičenoková - Kruničová.