Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mihalíkovej koniec pred bránami finále v Mexiku, Nosková v boji o prvú trofej z WTA

Nosková má šancu na cenný triumf.
Nosková má šancu na cenný triumf.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 24. augusta?

22:47 - Nikdy neporazila hráčku z TOP 90 a na hlavnom okruhu vyhrala len jeden zápas. Na domácom turnaji WTA 250 v Clevelande však McCartney Kesslerová dokonale využila divokú kartu a zaznamenala životný triumf. Vo finále 25-ročná Američanka zdolala najvyššie nasadenú Brazílčanku Beatriz Haddadovú Maiovú 1:6, 6:1, 7:5 a vo svetovom rebríčku vyletí na 63. miesto.

09:01Dopingom poškodená reputácia? Sinner pred US Open prepustil trénera aj fyzioterapeuta

08:36 - Kateřina Siniaková v americkom Clevelande nezvládla otočiť aj štvrtý zápas a končí pred bránami finále. Česká hráčka nestačila 3:6, 6:2, 2:6 na najvyššie nasadenú Beatriz Haddadovú Maiaovú z Brazílie a na svojom najlepšom tohtoročnom turnaji v singli končí v semifinále.

08:18 - Linda Nosková je na turnaji v mexickom Monterrey bez straty setu už vo finále. Česká tínedžerka si v semifinále pripísala skalp 13. hráčky sveta Emmy Navarrovej. Rodáčka zo Vsetína porazila Američanku 7:6, 7:5 a tretíkrát v kariére sa bude usilovať o prvú trofej na okruhu WTA.

08:00 - Alex Michelsen si aj svoje tretie finále v kariére zahrá na domácej pôde. Američan na turnaji ATP 250 vo Winston Saleme postúpil do boja o titul po skreči Pabla Carreňa-Bustu za stavu 7:6, 2:1. Po dvoch neúspešných finále na tráve v Newporte bude proti Lorenzovi Sonegovi bojovať o premiérovú trofej.

Zostrih zápas Michelsen - Carreňo-Busta.
Flashscore

07:30 - Tereza Mihalíková s Britkou Oliviou Nichollsovou titul v Mexiku nezískajú. V semifinále štvorhry na turnaji WTA 500 v Monterrey podľahli po dvoch hodinách a 12 minútach rumunsko-čínskej dvojici Niculescuová - Chan-jü Kuo pomerom 6:4, 7:6 a 10:4.