Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mihalíkovú čaká mexické semifinále, Rybakinová ukončila spoluprácu s trénerom

Rybakinová si hľadá nového kouča.
Rybakinová si hľadá nového kouča.CLIVE BRUNSKILL / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. augusta?

23:32 - Lorenzo Sonego vo svojom prvom semifinále na okruhu ATP od vlaňajšieho júla vo Winston Saleme zdolal Belgičana Davida Goffina 6:3, 6:2 a ukončil tak dvojročné čakanie na svoje šieste finále na ATP. Dvadsaťdeväťročný Talian si o titul zahrá s Pablom Carreňom alebo Alexom Michelsenom.

Zostrih zápasu Sonego - Goffin.
Flashscore

13:37 - Trénoval aj Hantuchovú či Federera. Tenisový svet opustil Peter Lundgren

10:09 - Terezu Mihalíkovú čaká po boku Britky Olivie Nichollsovej semifinále štvorhry na turnaji WTA 500 v Monterrey. Na mexickom harde v súboji o postup do titulového zápas vyzvú rumunsko-čínske duo Niculescuová - Chan-jü Kuo. Duel by mal odštartovať o 23:00 SEČ.

09:33 - Svetová štvorka Jelena Rybakinová po piatich rokoch ukončila spoluprácu s trénerom Stefanom Vukovom, ktorý jej pomohol k siedmim titulom vrátane triumfov vo Wimbledone či na dvoch tisíckach a k posunu do TOP 3. "Po piatich rokoch už spolu so Stefanom nepracujeme. Ďakujem mu za jeho prácu na kurte a do budúcna mu prajem len to najlepšie," oznámila 25-ročná Kazaška na sociálnych sieťach.

08:05 - Linda Nosková na turnaji WTA 500 v mexickom Monterrey nestratila set ani so svojou treťou súperkou. Ukrajinskú šampiónku z roku 2020 Elinu Svitolinovú zdolala po veľmi dobrom výkone 6:4, 6:4 a po mesiaci opäť postúpila do semifinále. O svoje prvé tohtoročné a celkovo tretie finále, v ktorom by sa usilovala o premiérový titul, si česká tínedžerka zahrá s Američankou Emmou Navarrovou.

05:33 - Kateřina Siniaková zdolala v americkom Clevelande aj svoju tretiu súperku po obrate z 0:1 na sety. Domácu nasadenú jednotku Peyton Stearnsovú pokorila 1:6, 6:3, 6:4, hoci prehrávala 1:6 a 0:3 s mankom dvoch brejkov. Prvýkrát v sezóne v hlavnej súťaži vyhrala viac ako dva zápasy po sebe a po 10 mesiacoch postúpila do semifinále. V ňom 28-ročná Češka vyzve najvyššie nasadenú Beatriz Haddadovú Maiaovú z Brazílie.

05:29 - Senzačná štvrťfinalistka Wimbledonu Lulu Sunová si prvýkrát v kariére zahrá semifinále turnaja WTA. Dvadsaťtriročná Novozélanďanka sa doň dostala na päťstovke v mexickom Monterrey po výhre 6:4, 6:3 nad Erikou Andrejevovou, čím si zaistila premiérový posun do TOP 50. O finále sa stretne s ďalšou Ruskou Jekaterinou Alexandrovovou.