Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Miliónová hranica pokorená. Tohtoročné US Open hlási rekordy návštevnosti

Tohtoročné US Open lámalo rekordy návštevnosti.
Tohtoročné US Open lámalo rekordy návštevnosti. AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 9. septembra?

22:53 - Otvárací zápas na turnaji WTA 500 v mexickej Guadalajare nepriniesol žiadne prekvapenie. Siedma nasadená Veronika Kudermetovová potvrdila úlohu favoritky proti americkej náhradníčke Sachie Vickeryovej, ktorú zdolala dvakrát 6:4 a odplatila jej sedem rokov starú prehru z kvalifikácie US Open.

13:00 - Talian Jannik Sinner z Talianska a Poľka Iga Swiateková si držia posty svetových jednotiek rebríčkov ATP a WTA aj po záverečnom grandslame sezóny US Open. Ako sa v rebríčku posunuli Slováci, čítajte v článku.

7:35 - Na záverečnom tenisovom grandslame sezóny US Open zaznamenali rekordnú návštevnosť. Zápasy vo Flushing Meadows sledovalo počas troch týždňov 1 048 669 divákov. Je to prvýkrát, čo bola prekonaná miliónová hranica. Oproti vlaňajšiemu ročníku ide o 8-percentný nárast. V tomto roku padol aj ďalší rekord v návštevnosti. Stretnutia hlavnej fázy v New Yorku videlo 832 640 divákov.