Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mitchell so sezónnym maximom proti Lakers, rovnaký zápis aj pre Hardawaya

Američan si zapísal najvyšší nástrel v ročníku.
Američan si zapísal najvyšší nástrel v ročníku.Profimedia
Fanúšikovia najvyššej kvality zámorského basketbalu mali možnosť sledovať tri súťažné stretnutia. Najviac zažiarila hviezda Donovana Mitchella (26), ktorý sa stal hlavným strojcom víťazstva Cavaliers. Rovnaký post zastával aj Tim Hardaway (30) z Dallasu.

Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers 116:102

Druhé vzájomné meranie síl oboch celkov sa skončilo rovnakým bodovým rozdielom ako to úvodné - v novembri sa oba celky rozišli po výsledky 114:100 v prospech Cavaliers. Nezmenil sa ani najproduktívnejši hráč súboja, vtedy 33-bodový Donovan Mitchell tentoraz nastrieľal ešte o 10 bodov viac a vytvoril si sezónne maximum.

Dvadsaťšesťročný Američan pridal ešte šesť doskokov a päť asistencií. Cleveland sa tešil zo šestnásteho víťazstvo v ročníku a momentálne okupuje tretiu priečku Východnej konferencie.

Miami Heat - Detroit Pistons 96:116

Aj napriek snahe domáceho Tyler Herra, ktorý nastrieľal 34 bodov, Miami dvanásty víťazný zápis nezaznamenalo. O niečo menej žiarivou hviezdou súboja síce bol 31-bodový Bojan Bogdanovič, no chorvátsky basketbalista sa spolu s kolegami mohol tešiť z výhry. Celkovo sa ale Pistons trápia a na východe im patrí predposledné miesto.

Denver Nuggets - Dallas Mavericks 115:116

Vo viac než vyrovnanom zápase si víťazstvo s poradovým číslom trinásť pripísali hostia z Dallasu. V tieni tentokrát ostali Nikola Jokič a Luka Dončič, aj keď Slovinec zaznamenal svoje 52. triple-double.

Hlavným protagonistom duelu bol Američan Tim Hardaway. Tridsaťročný rozohrávač si svoje štatistiky vylepšil o 29 bodov, čo je preňho indivduálne najviac v aktuálnom ročníku.