Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mladíci zaskočili minuloročného finalistu, z ľadu súpera si berú všetky body

Na mladý výber čaká už len jedno ligové vystúpenie.
Na mladý výber čaká už len jedno ligové vystúpenie.Mário Bóna
Tím projektu centralizovanej prípravy reprezentácie SR do 18 rokov si pripísal tretie víťazstvo v prebiehajúcej sezóne TIPOS SHL. Mladí Slováci zdolali vo štvrtkovom zápase Martin na jeho ľade 3:2. Posledný duel v tomto ročníku odohrá osemnástka na budúci týždeň, keď v utorok nastúpi proti majstrovskej Žiline.

 HK VITAR Martin - SR 18 2:3 

Góly: 11. Tyczynski (Vaňo, Krempaský), 50. Vaňo (Lavička, Tyczynski) - 10. T. Varga (Královič), 35. T. Varga (Jobek, Rohaľ), 42. T. Varga (S. Gron ml., Šlank). 

Z decembrového vzájomného stretu si hokejisti Martina niesli víťazstvo 5:1, minimálne rovnaké ambície mali proti slovenským mladíkom aj tentoraz. V ich drese však tromi presnými zásahmi zažiaril Timotej Varga, ktorý výrazne naštrbil plán domácich. 

"Rytieri" bojujúci o popredné priečky tabuľky TIPOS Slovenskej hokejovej ligy nečakane zaváhali, minuloročnému finalistovi momentálne patrí piate miesto. Mužstvo z Turca má pred sebou do konca základnej časti ešte tri súťažné vystúpenia a na pozíciu číslo dva stráca štyri body. Na mladíkov čaká už len meranie síl so Žilinou.