Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Molčan sa medzi šestnástimi vo Valencii nepredstaví

Molčan medzi šestnásť najlepších vo Valencii nepostúpil.
Molčan medzi šestnásť najlepších vo Valencii nepostúpil.Profimedia
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 20. novembra?

19:45 -  Alex Molčan sa s challengerom vo Valencii lúči pri prvej prekážke. Slovenský tenista nestačil na Nemca Rudolfa Mollekera, ktorému podľahol za hodinu a 42 minút v dvoch setoch 4:6, 5:7.

09:45 - Novak Djokovič získal v nedeľu rekordný siedmy titul na Turnaji majstrov, keď vo finále zdolal Jannika Sinnera dvakrát 6:3 a druhýkrát posunul hranicu najstaršieho šampióna na ATP Finals. Aj vďaka tomu naďalej zostane svetovou jednotkou v mužskom tenise, na samom vrchole skončí už ôsmy rok. Tridsaťšesťročný Srb strávi na čele rebríčka ATP svoj 400. týždeň.

07:10 - Alex Molčan by si rád predĺžil sezónu do konca týždňa. Slovenská singlová jednotka sa po 16:00 predstaví v prvom kole challengeru vo Valencii. Dvadsaťpäťročný Prešovčan sa o postup do druhého kola pobije z pozície nasadenej šestky s Nemcom Rudolfom Mollekerom. V utorok sa v hlavnej súťaži predstaví aj ďalší Slovák - Jozef Kovalík.