Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Musiala po víťazstve: Sústredili sme sa na seba

Musialova radosť po presnom zásahu.
Musialova radosť po presnom zásahu.Profimedia
Futbalistom Bayernu Mníchov oddych od zápasov Bundesligy prospel. Po reprezentačnej pauze sa na trávniky vrátili hladkým víťazstvom 4:0 nad Bayerom Leverkusen a ukončili tak štvorzápasové čakanie na tri body.

Prvýkrát po piatich dueloch sa presadil Sadio Mané. Dokonca premiérovo po svojom príchode v mníchovskej Allianz aréne. Jamal Musiala okrem gólu pridal aj dve asistencie. Skórovali tiež Leroy Sané a Thomas Müller.

"Boli sme pod tlakom. Hráči sa dokázali sústrediť sami na seba. Všetci chceme víťaziť a byť prví v tabuľke. Dnes sme to ukázali," vyhlásil Musiala.

Hráči bavorského klubu získali pokoj na svoje kopačky proti účastníkovi Ligy majstrov už po dvoch minútach, keď Musiala poslal prízemný pas presne na nohy Sanemu a ten proti slovenskému rodákovi s fínskym pasom Lukášovi Hradeckému nezaváhal.

Už do prestávky mali Bavori trojgólový náskok a po zmene strán ho ešte o gól zveľadili. "Je potrebné, aby sme pokračovali týmto spôsobom. Nehovorím, že už sme späť, ale toto je úroveň, ktorú si musíme udržať v ďalšom priebehu súťaže," doplnil Musiala.

Tretiemu mužstvu uplynulého ročníka Leverkusenu sa nedarí. Na konte má iba päť bodov a pred víkendovými duelmi bol tretí od konca. "Chceli sme vyhrať, ale dominancia súpera bola brutálna. Bayern bol lepší po všetkých stránkach. Sme naozaj v zložitej situácii," povzdychol si stredopoliar Leverkusenu Kerem Demirbay.

Oba tímy čakajú budúci týždeň súboje v Lige majstrov. Bayern hostí Viktoriu Plzeň, Leverkusen sa predstaví v Porte.