Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nainggolan odchádza do Indonézie, Song ukončil kariéru

Nainggolan si vyskúša exotické angažmán.
Nainggolan si vyskúša exotické angažmán.Profimedia
Skúsený belgický stredopoliar Radja Nainggolan (35) sa ako voľný hráč dohodol na spolupráci s klubom Bhayangkara Presisi z najvyššej futbalovej súťaže v Indonézii a prvýkrát tak opúšťa Európu.

Tridsaťnásobný reprezentant počas kariéry nastupoval aj za AS Rím či milánsky Inter. V roku 2022 Nainggolan po incidente, keď fajčil cigaretu na striedačke, skončil v rodných Antverpách. Naposledy bol súčasťou talianskeho SPAL-u. 

Nové pôsobisko si našiel krídelník Yannick Bolasie známy z pôsobení v Crystal Palace, Evertonu či Aston Ville. Po skončení kontraktu s tureckým Rizesporom bude nastupovať za Swansea v druhej najvyššej anglickej lige.

Hráčsku kariéru sa rozhodol ukončiť kamerunský defenzívny záložník Alex Song. Najúspešnejšie roky strávil v Arsenale, následne prestúpil do Barcelony, s ktorou vyhral jeden titul, inak skôr vysedával na lavičke. Neskôr otvorene priznal, že mu to nevadilo, keďže zarábal obrovské peniaze. Hrával aj za West Ham či švajčiarsky Sion. Na sklonku kariéry sa prekvapivo rozhodol posilniť tím Arta/Solar7 z Džibutska.

Kopačky na klinec zavesil aj nórsky brankár Rune Jarstein. Ten posledných deväť rokov pôsobil v nemeckej Herthe. V národnom tíme odchytal 72 stretnutí. V kariére nebude pokračovať ani Aras Özbiliz. Ako veľmi mladý prišiel do akadémie Ajaxu, lenže po dvoch operáciách kolena nikdy nenaplnil svoj potenciál. Pôsobil v Rusku, Turecku či Španielsku.