Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat strateného syna, Pogba sa konečne dočkal. Allegri: Sme šťastní

Po dlhej zápasovej odmlke sa Francúz opäť predstavil na trávniku Serie A.
Po dlhej zápasovej odmlke sa Francúz opäť predstavil na trávniku Serie A.Profimedia
Francúzsky futbalista Paul Pogba (29) si zahral za Juventus Turín prvýkrát od svojho vlaňajšieho návratu do klubu. V utorkovom zápase 24. kola talianskej Serie A proti FC Turín nastúpil v 68. minúte.

Stredopoliar, ktorý zamieril do Juventusu v lete minulého roka z Manchestru United, nahradil za nerozhodného stavu 2:2 Enza Barrenecheu. O tri minúty neskôr Bremer strelil víťazný gól v derby. Pogba hral naposledy súťažný duel 19. apríla 2022, keď sa v drese Manchestru United predstavil v anglickej Premier League. V prvom polčase zápasu s Liverpoolom sa zranil a v minulej sezóne už nehral.

Francúz sa v lete sa vrátil k "starej dáme", ale už v júli si poranil pravé koleno. V tamojšom tíme pôsobil aj v rokoch 2012 až 2016 a získal s ním štyri ligové tituly. "Bol to dlhý čas, čo Pogba nemohol nastúpiť. Sme šťastní, že sa vrátil späť. Hráme zápas každé tri dni, čiže potrebujeme každého, kto je k dispozícii," povedal tréner Massimiliano Allegri pre oficiálnu klubovú webstránku.

Pogba najprv odmietal operáciu, pretože dúfal, že sa dostane do nominácie Francúzska na MS v Katare, ale neskôr svoje rozhodnutie prehodnotil. Artroskopiu kolena podstúpil vlani v septembri.