Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nedeľa v znamení piatich finálových bitiek, ruské derby v Číne vyhrala Kasatkinová

Kasatkinová si Číny odnesie cennú trofej.
Kasatkinová si Číny odnesie cennú trofej.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / IMAGO
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 20. októbra?

18:10 - Jiří Lehečka vo finále halového turnaja v Antverpách nestačil na neobľúbeného Roberta Bautistu-Aguta a podľahol mu 5:7, 1:6. Český tenista vo svojom treťom kariérnom finále druhýkrát neuspel a prišiel o možnosť stať sa prvým Čechom po deviatich rokoch, ktorý vyhral dva turnaje počas jednej sezóny. Španiel v Belgicku získal svoj 12. titul.

Zostrih zápasu Bautista-Agut - Lehečka.
Flashscore

17:00 - Tommy Paul druhýkrát v kariére získal trofej na turnaji v Štokholme. Vo finále zdolal Bulhara Grigora Dimitrova 6:4, 6:3 a vo svojom štvrtom tohtoročnom boji o titul tretíkrát uspel. Vďaka triumfu sa v hodnotení tohtoročnej sezóny posunul na 10. miesto a má šancu zabojovať o Turnaj majstrov.

Zostrih zápasu Paul - Dimitrov.
Flashscore

14:40 - Karen Chačanov v boji o titul na turnaji v Almaty porazil 6:2, 5:7, 6:3 kanadského protivníka Gabriela Dialla, ktorý si na okruhu ATP zahral svoje premiérové ​​finále. Ruský tenista vyhral siedmy turnaj, druhýkrát triumfoval v roku 2024.

13:10 - Ruské finále na podniku WTA 500 v čínskom Ningbe vyhrala Daria Kasatkinová. Svetová jedenástka v boji o titul zdolala po takmer dvoch hodinách o desať rokov mladšiu krajanku Mirru Andrejevovú 6:0, 4:6, 6:4 a získala svoj ôsmy titul.

10:37 - Suzane Lamensová získala na turnaji v Osake premiérový titul na okruhu WTA. Vo finálovom dueli dvoch hráčok z druhej stovky svetového rebríčka, ktoré do hlavnej súťaže postúpili z kvalifikácie, porazila Austrálčanku Kimberly Birrellovú 6:0, 6:4. Vďaka triumfu sa prvýkrát v kariére posunie do TOP 100, a to na 87. miesto.

09:00 - Vyvrcholenia sa dočká aj ženská päťstovka Ningbo Open. Na čínskom harde sa v boji o titul predstavia ruské tenistky Daria Kasatkinová a Mirra Andrejevová, ktoré sa v zápasoch na okruhu WTA ešte nestretli.

08:40 - Nedeľa ponúkne tri veľké finálové boje mužských podujatí. V kazašskom Almaty je na programe duel Chačanov - Diallo. Betón v belgických Antwerpách bude povrchom pre bitku Bautistu-Aguta proti Lehečkovi. Švédska metropola Štokholm uvidí meranie síl Paula s Dimitrovom.

08:20 - Do finále turnaja WTA 250 v Osake postúpili dve kvalifikantky. V semifinálových stretnutiach, ktoré boli pre dažď presunuté zo soboty na nedeľu, uspela najskôr Suzane Lamensová, keď vyradila nasadenú sedmičku Dianu Parryovú 6:2, 6:4. Austrálčanka Kimberly Birrellová potom zdolala domácu nádej Aoi Itóvú 6:3, 6:4 a zahrá si svoje prvé finále na okruhu.