Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Olympijské hry na Flashscore: Dianie z Paríža minútu po minúte a špeciálna stránka

Olympijské hry sa začínajú 26. júla.
Olympijské hry sa začínajú 26. júla.Profimedia
Tohtoročné olympijské hry si na Flashscore užijete ako nikdy predtým. Tradičný výsledkový servis bude doplnený o denný program všetkých disciplín, medailové poradie a spravodajstvo Flashscore Správ. Tie ponúknu špeciálnu stránku aj články, vďaka ktorým môžete olympiádu sledovať minútu po minúte.

Hlavným miestom, na ktorom sa budú objavovať všetky novinky z Paríža a okolia, bude živý blog (tracker), na aký sú užívatelia Flashscore zvyknutí z Eura i tenisovej sezóny. V ňom nájdete každú správu z OH, všetky výsledky, medailové úspechy a prvé ohlasy nielen slovenských športovcov.

Slovenské medailové triumfy, prekonané svetové rekordy i vzostupy a pády svetových hviezd vám Flashscore okamžite oznámi v aplikácii na platformách Android a iOS vďaka Hlavným správam a notifikáciám.

Úplnou novinkou je vlastná sekcia venovaná parížskym Hrám. V nej si môžete prejsť kompletný olympijský program deň po dni a vyhľadávať podľa konkrétnych dní či športov. Záložka Medailová tabuľka bude naživo ukazovať, ako sa ktorej krajine darí získavať cenné kovy a ktorí športovci uspeli vďaka dátovej službe od spoločnosti Enetpulse.

Už teraz si môžete prejsť kompletnú olympijskú nomináciu alebo si pozrieť desať najoriginálnejších kolekcií, v ktorých olympionici nastúpia v Paríži počas zahajacovacieho ceremoniálu v piatok 26. júna.