Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Paoliniová vyzve vo finále Krejčíkovú. Jamrichovej vyšiel single, štvorhra nie

Paolinová píše skvelý taliansky príbeh vo Wimbledone.
Paolinová píše skvelý taliansky príbeh vo Wimbledone. AFP/Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. júla?

20:30 - Kým v dvojhre Renáta Jamrichová nenašla zatiaľ premožiteľku, v štvorhre sa s partnerkou Koikeovou lúči v osemfinále. Slovensko-japonský pár nestačil v priebehu hodiny a troch minút na dvojicu z Kazachstanu Arystanbeková/Žijenbajevová 2:6, 6:3, 6:10. Poobede Jamrichová vyradila Žijenbajevovú v osemfinále dvojhry.

20:15 - Barbora Krejčíková pokračuje v skvelej jazde v All England Clube a už tretíkrát si v tomto dejisku zlepšila maximum. Bývalá šampiónka French Open prekonala v semifinále minuloročnú víťazku Jelenu Rybakinovú 3:6, 6:3, 6:4 a stala sa štvrtou českou finalistkou na najslávnejšom turnaji v tomto storočí. V sobotňajšom finále vyzve Jasminu Paoliniovú, ktorá je vo finále grandslamu druhý raz v rade. Čítajte viac.

18:00 - Jasmine Paoliniová tento rok postúpila do druhého týždňa všetkých troch grandslamových turnajov v kariére a teraz ju čaká na druhom podniku veľkej štvorky v rade útok na tú najcennejšiu možnú trofej. Talianka vo wimbledonskom semifinále zdolala Donnu Vekičovú 2:6, 6:4, 7:6 a v sobotňajšom finále bude čeliť lepšej z duelu grandslamových víťaziek medzi Barborou Krejčíkovou a Jelenou Rybakinovou. Čítajte viac.

16:40 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová postúpila do štvrťfinále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Na tráve All England Clubu v pozícii nasadenej jednotky zvíťazila v osemfinále nad Sonjou Žijenbajevovou z Kazachstanu 7:5, 6:4 a pokračuje tak bez straty setu. Víťazku juniorského Australian Open čaká v boji o semifinále Bulharka Rositsa Denčevová. Čítajte viac.

Vzájomné duely.
Vzájomné duely.Flashscore

12:25 - Jannik Sinner podľa očakávania zrušil svoju účasť na antukovom turnaji ATP 250 v Bastade. Aktuálny líder rebríčka prehral v utorok vo štvrťfinále Wimbledonu päťsetovú bitku s Daniilom Medvedevom, počas ktorej sa necítil stopercentne fit a švédske podujatie je naplánované už na budúci týždeň.

10:17 - Renátu Jamrichovú čakajú grandslamové bitky výhradne proti reprezentantkám vlajky Kazachstanu. Prekážkou Slovenky bude dvakrát Sonja Žijenbajevová. Trnavská rodáčka sa s touto oponentkou predstaví najprv v dueli dvojhry, neskôr sa Jamrichová postaví po boku Japonky Koikeovej aj v debli, v ktorom sa k Zhiyenbayevovej pridá Arystanbekovová.

10:05 - Pozornosť tenisového sveta sa dnes bude sústrediť najmä na ženské semifinálové bitky vo Wimbledone. Ak do scenára výrazne nezasiahne počasie, tak od 14:30 si na trávnatom Grand Slame zmerajú sily Vekičová s Paoliniovou. Po nich sa v All England Clube predstavia Krejčíková a Rybakinová.