Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pegulová pokračuje v úspešnej obhajobe, Rubľov sa revanšoval za French Open

Pegulová je v Toronte krok od obhajoby titulu.
Pegulová je v Toronte krok od obhajoby titulu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 12. augusta?

23:17 - Úvodný zápas na turnaji Masters 1000 v Ohiu ponúkol trojsetovú drámu. Talian Flavio Cobolli po odvrátení troch mečbalov zdolal nasadenú desiatku Tommyho Paula 6:2, 4:6, 7:5, ktorý sa predstavil v akcii prvýkrát od zisku olympijského bronzu zo štvorhry mužov.

Flavio Cobolli postúpil po odvrátení mečbalov.
Flashscore

19:00 - Svetová šestnástka Ons Džabúrová vynechala už druhý turnaj pred US Open pre problémy s pravým ramenom. Po Washingtone sa pred úvodným vystúpením odhlásila aj z podujatia WTA 1000 v Cincinnati. "Pre zhoršený stav ramena po turnaji v Toronte nebudem môcť hrať v Cincinnati. Napriek maximálnemu úsiliu o zotavenie mi fyzický stav nedovolí súťažiť na potrebnej úrovni," oznámila 29-ročná Tunisanka, ktorá sa mala stretnúť s Anastasiou Pavľučenkovovou.

11:30 - Zavoláte si výťah, dvere sa otvoria a za nimi sedí chlapík na záchode. Presne v takejto situácii sa ocitlo niekoľko prekvapených tenistov počas turnaja Masters 1000 v Montreale, kde si pre nich organizátori pripravili kanadský žartík. Pozrite si, ako reagovali Casper Ruud, Daniil Medvedev, Andrej Rubljov, Grigor Dimitrov, Alejandro Tabilo a ďalší aj na kuchára či wellness.

04:15 - Alexei Popyrin pri semifinálovej premiére na turnaji Masters 1000 zdolal osem duelov neporazeného Američana Sebastiana Kordu 7:6, 6:3, vyhral druhý zápas v priebehu jedného dňa a postúpil do štvrtého a zatiaľ najväčšieho finále. Dvadsaťpäťročný Austrálčan vyzve v boji o tretí a najcennejší titul Rusa Andreja Rubľova (H2H 1:1). Čítajte viac.

02:08 - Andrej Rubľov zdolal v Toronte Taliana Mattea Arnaldiho 6:4, 6:2, odplatil mu prehru z French Open a po šiesty raz v kariére postúpil do finále turnaja Masters 1000. O tretí triumf na týchto podujatiach sa Rus stretne buď so Sebastianom Kordom, alebo Alexeiom Popyrinom. Čítajte viac.

01:35 - Jessica Pegulová zažíva v 30 rokoch úspešnú premiéru v pozícii obhajkyne titulu. Na Rogers Cupe v Toronte urobila už štyri z piatich krokov na ceste za zopakovaním vlaňajšieho triumfu v Montreale, keď v semifinále zdolala 20-ročnú Rusku Dianu Šnajderovú 6:4, 6:3 a bez straty setu postúpila do finále. Američanka sa v ňom stretne s krajankou Amandou Anisimovovou (H2H 2:0). Čítajte viac.