Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Podbrezová prišla o sériu bez prehry, Skuhravý: Som za ňu rád, pretože nás posunie

Flashscore
Podbrezová prišla o sériu bez prehry, Skuhravý: Som za ňu rád, pretože nás posunie
Podbrezová prišla o sériu bez prehry, Skuhravý: Som za ňu rád, pretože nás posunieTASR
Futbalisti FK Železiarne Podbrezová ukončili svoju sériu bez prehry na ihrisku ŠK Slovan Bratislava.

V nedeľu "belasí" uspeli pred vlastnými fanúšikmi výsledkom 3:1 a oplatili nováčikovi výsledok z úvodného kola, keď sa v Zelpo Arene tešili zverenci trénera Romana Skuhravého. Ten mal napriek negatívnemu výsledku pozitívne slová.

"Za túto prehru som rád, pretože nás posunie. Hrať v dvanástom kole ako druhý proti prvému, to je pre nás odmena."

"Ja verím, že takýto hlad budeme mať aj naďalej. Strčili sme nos niekam, kde bolo obsadené, ale chceme byť stále hore v tabuľke," nechal sa počuť český kouč na tlačovej konferencii.

"Železiari" boli až do 12. kola Fortuna ligy jediným mužstvom najvyššej súťaže, ktoré ešte neprehralo. Ťahalo sériu desiatich takýchto duelov v rade, keďže stretnutie v Michalovciach sa odložilo.

Ak berieme do úvahy všetky súťažné zápasy Podbrezovej po sebe bez prehry, tak sa dostaneme na číslo sedemnásť. Ešte v 2. lige na Horehroní triumfovala počas apríla Petržalka.

Slovan sa tešil z troch bodov a navýšil náskok na čele tabuľky: "Gratulujem súperovi a ich trénerovi ku skvelej práci v klube. Ja som rád za tri body."

"Nehrali sme dobre v úvode zápasu, mali sme veľkú šancu a keby sme ju premenili, možno by to vyzeralo inak, ale mužstvo zvládlo záver, za čo som rád. Mali sme v týždni virózu a preto si cením tento triumf," hovoril tréner bratislavského tímu Vladimír Weiss.