Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Podmania si okruh ATP bratia Alcarazovci? Jaime ide v šľapajach hviezdneho Carlosa

Jaime Alcaraz patrí v 13 rokoch k obrovským talentom.
Jaime Alcaraz patrí v 13 rokoch k obrovským talentom. Profimedia / Jacovides-Perusseau / Bestimage
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 16. októbra?

12:44 - Alejandro Tabilo, 23. hráč sveta, zdolal v kazašskom Almaty Maximiliana Marterera z Nemecka 6:2, 6:4 a vo veku 27 rokov si pripísal premiérovú výhru na halovom turnaji ATP. Vo štvrťfinále si druhý nasadený Čiľan zmeria sily s Kanaďanom Gabrielom Diallom

12:07 - Argentínsky tenista Francisco Cerundolo postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v kazašskom meste Almaty. Štvrtý najvyššie nasadený v stredajšom zápase 2. kola zdolal Justina Engela z Nemecka 6:4, 7:6 (3). Ďalej pokračuje aj Kanaďan Gabriel Diallo, ktorý zvíťazil nad Bornom Čoričom z Chorvátska 7:6 (1), 6:4.

10:31 - Kazašská tenistka Julia Putincevová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v čínskom Ning-po. V utorkovom zápase 2. kola na ňu nestačila po výsledku 6:4, 6:4 Ella Seidelová z Nemecka.

09:54 - Karolína Muchová si po finále na tisícke v Pekingu týždeň oddýchla a teraz pokračuje vo výbornej forme na podujatí kategórie 500 v Ningbo. Česká tenistka vstúpila do turnaja víťazstvom 6:3, 7:5 nad austrálskou kvalifikantkou Oliviou Gadeckou.

07:35 - Na tenisovej scéne by sa o zopár rokov mohli predbiehať bratia Alcarazovci. Trinásťročný Jaime, najmladší zo štyroch súrodencov súčasnej svetovej dvojky a víťaza troch grandslamov Carlosa, zatiaľ trénuje svoje zručnosti na miestnej úrovni. Už sa mu podarilo napodobniť svojho slávneho brata víťazstvom na prestížnych turnajoch v Akadémii Rafaela Nadala. 

07:18 - Clara Tausonová po troch týždňoch a celkovo už po tretí raz opäť našla recept na Harriet Dartovú. V japonskej Osake zdolala Britku 6:3, 6:2. Prvýkrát od French Open vyhrala na hlavnom okruhu dva zápasy za sebou a premiérovo od februára 2023 sa dostala do štvrťfinále. Dvadsaťjedenročná Dánka sa o svoje celkovo štvrté semifinále stretne buď s najvyššie nasadenou Francúzkou Diane Parryovou, alebo s Belgičankou Greetje Minnenovou