Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pogbov brat obvinil záložníka zo spojenia s kriminálnikmi a šamanom

Hráč Juventusu musí riešiť nepríjemnosti s vlastným bratom.
Hráč Juventusu musí riešiť nepríjemnosti s vlastným bratom.Flashscore
Na sociálnych sieťach sa objavilo viac ako 30 videí, v ktorých Mathias Pogba, brat slávnejšieho Paula, obviňuje svojho súrodenca z nákladného životného štýlu, spolupráce s kriminálnikmi a využívania služieb šamana proti súperom. Videá boli podľa všetkého zverejnené predtým, než sa Mathias Pogba minulý týždeň prihlásil na polícii, ktorá ho vyšetruje kvôli podieľaní sa na vydieraní svojho brata. Od tej doby je vo väzbe.

"Ak sledujete toto video, znamená to, že môj brat Paul Pogba našiel spôsob, ako ma umlčať. Video nahrávam, aby, nech už sa stane čokoľvek, bolo všetko odhalené," zahájil Mathias Pogba sériu videí, ktoré zrejme boli publikované automaticky.

Svojho brata, majstra sveta z roku 2018 a záložníka turínskeho Juventusu, obvinil z toho, že opustil svoju rodinu a zanechal ju v chudobe. Taktiež tvrdí, že sa stretáva s kriminálnikmi a využíva služby šamana, ktorému zaplatil niekoľko miliónov eur. Zoznámiť ho s ním mal jeho krajan Serge Aurier a Pogba ho mal využívať na to, aby začaroval jeho súperov na MS 2018. Podľa Mathiasa Pogbu mal šamanovi taktiež prikázať, aby neutralizoval schopnosti spoluhráča z reprezentácie Kyliana Mbappého v roku 2019, keď proti nemu hral v drese Manchesteru United v Lige majstrov. Mbappé nastupuje za Paríž St. Germain.

Mathias Pogba ďalej tvrdí, že je jeho život v ohrození, pretože jeho brat zradil svojich pomocníkov, ktorí na oplátku útočia na jeho priateľov. Kvôli Paulovi Pogbovi údajne zločinci strieľali na jeho príbuzných.

Štátne zastupiteľstvo v Paríži sa v auguste začalo zaoberať podozrením, že je Paul Pogba obeťou vydierania svojho brata a priateľov z detstva, ktorí od neho žiadali 13 miliónov eur. Mathias Pogba, ktorý vydieranie poprel, sa od minulého týždňa nachádza s ďalšími štyrmi mužmi vo väzbe.

Podľa francúzskej televízie RTL skupina ľudí ťažila z finančnej podpory Paula Pogbu niekoľko rokov. Investovali napríklad státisíce eur do reštaurácie s hamburgermi. Vyhrážky a požiadavky na vyplatenie 13 miliónov eur prišli po tom, čo slávny futbalista v januári tohto roka prísun peňazí zastavil.