Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Poole sezónnym maximom vybavil Spurs, na východe už kraľujú Celtics

Šiesta výhra s prívlastkom dominantná.
Šiesta výhra s prívlastkom dominantná.Profimedia
Káder Bostonu využil tretie zaváhanie Milwaukee v krátkom období a dostal sa na prvú priečku Východnej konferencie. Víťazstvo Warriors sa rodilo pod taktovkou režiséra s menom Jordan Poole (23).

Detroit Pistons - Toronto Raptors 111:115

Boston Celtics - Oklahoma City Thunder 126:122

Domáci káder sa opäť mohol spoľahnúť na dvojicu Tatum a Brown. Prvý menovaný dopomohol k jedenástemu víťazstvu sezóny 27 bodmi, 10 doskokmi a asistenciou. Iba o bod menej nastrieľal Brown, ktorý pridal šesť doskokov aj asitencií.

V drese hostí znova zažiaril Shai Gilgeous-Alexander a cez hranicu 30 bodov sa dostal už po deviaty raz v ročníku - nazbieral ich 37.

Orlando Magic - Charlotte Hornets 105:112

Miami Heat - Phoenix Suns 113:112

Hostitelia si prvýkrát v aktuálnej sezóne dokázali pripísať tri víťazstvá za sebou a svoje skóre výhier a prehier vyrovnali na 7:7. Značne sa o to pričinil Bam Adebayo, ktorý nazbieral rovné tri desiatky bodov spolu s desiatimi doskokmi a asistenciou.

Houston Rockets - Los Angeles Clippers 106:122

Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks 106:121

Po prestávke vynútenej zranením kolena sa do akcie vrátila hviezda Bucks. Giannis Antetokounmpo sa síce s 27 bodmi stal najproduktívnejším protagonistom na palubovke, no tretej prehre svoho mužstva nezabránil. Pri výhre hostí sa na hranicu 6000 bodov v NBA dostal Clint Capela.

Golden State Warriors - San Antonio Spurs 132:95

Warriors svojho súpera nešetrili a nedovolili mu dostať sa ani cez stovku. Jednoznačným režisérom na ihrisku bol Jordan Poole so sezónnym maximom 36 bodov, čím pomohol k výhre a k pomalému stúpaniu v tabuľke Západnej konferencie.