Porto v závere zahodilo obrovské šance. Postupuje Inter s uzdraveným Škriniarom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Porto v závere zahodilo obrovské šance. Postupuje Inter s uzdraveným Škriniarom

Onana v dvojzápase neinkasoval ani raz.
Onana v dvojzápase neinkasoval ani raz.TASR
Futbalisti Interu remizovali v odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov na pôde Porta 0:0 a vďaka výhre 1:0 z úvodného stretnutia postupujú do štvrťfinále. Po zranení sa do zápasového kolotoča vrátil slovenský stopér Milan Škriniar (28). Nastúpil na záverečných desať minút.

FC Porto - Inter Miláno 0:0

ČK: 90+7. Pepê

Porto potrebovalo zmazať manko a podariť sa to mohlo už v 3. minúte, ale krásna strela Uribeho o niekoľko decimetrov minula žrď brány Onanu. Kamerunský gólman musel zasahovať proti pokusu Eustaquia z hranice pokutového územia, pretože Kanaďan loptu nasmeroval po trávniku dobre k žrdi.

Na druhej strane gólman Costa pokryl pokus Džeka, no viac z hry mali domáci. Dimarco predviedol dôležitý blok pri zakončení Evanilsona z rohu päťky a Eustaquio o milimetre nedosiahol na peknú prihrávku Pepêho. Inak by bol sám na malom vápne.

Po zmene strán malo Porto naďalej viac z hry, lenže nevedelo nájsť recept na pozornú defenzívu Interu. Väčšina centrov končila odkopmi a množstvo striel bolo zablokovaných. Vyložených príležitostí "draci" veľa nemali. Onana však dobre zareagoval po skrytej strele Grujiča a v závere hlavičkoval Loader tesne nad.

Portugalský tím dostal k dispozícii až sedeminútové nadstavenie, ktoré využil na veľký tlak. Marcano už Onanu prekonal, na čiare ho zastúpil Dumfries. Taremi strieľal do žrde a Grujič hlavičkou opečiatkoval brvno. Milánčania tak záver ustáli a prvýkrát od roku 2011 sa tešia z postupu medzi osem najlepších.

Porto síce dominovalo, ale gól nestrelilo.
Porto síce dominovalo, ale gól nestrelilo.Flashscore