Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Premiérový titul pre Sinnera na tráve, tajnosti a neistota okolo Murrayho

Sinner získal prvý titul na tráve a zároveň prvý v pozícii svetovej jednotky.
Sinner získal prvý titul na tráve a zároveň prvý v pozícii svetovej jednotky.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. júna?

17:49 - Bývalá svetová jednotka Andy Murray sa nevzdáva nádeje, že si zahrá vo Wimbledone. BBC to povedal kapitán britského daviscupového tímu Leon Smith niekoľko hodín po tom, čo ATP oznámila, že dvojnásobného víťaza londýnskeho grandslamu na kurty nepustí menšia operácia chrbta. ATP následne stiahla svoje oznámenie zo sociálnej siete X.

16:39 - Tommy Paul sa stal prvým americkým víťazom turnaja ATP 500 v londýnskom Queen's Clube od roku 2010. Rodák z New Jersey vo finále zdolal Taliana Lorenza Musettiho 6:1, 7:6, čím získal tretiu a doteraz najcennejšiu trofej. Ide zároveň o jeho prvý triumf na tráve. Čítajte viac.

Zostrih duelu Paul - Musetti.
Flashscore

16:00 - Jannikovi Sinnerovi sa na jeho prvom turnaji ako svetovej jednotke kolená nerozklepali. Talian zdolal v nemeckom Halle všetkých päť súperov a pripísal si štvrtý tohtoročný a celkovo 14. triumf. Premiérovo sa darí na tráve, kde si vôbec prvýkrát zahral vo finále, pričom v dvoch tajbrejkoch zdolal šampióna z roku 2022 Poliaka Huberta Hurkacza. Čítajte viac.

Zostrih zápasu Sinner - Hurkacz.
Flashscore

15:21 - Svetová päťka Jessica Pegulová premenila prvé tohtoročné finále na turnaji WTA 500 v Berlíne a prvé na tráve na šiesty titul a prvý mimo tvrdého povrchu. Tridsaťročná Američanka, ktorá na jar pre zdravotné problémy dva mesiace nehrala, vo finále zdolala Rusku Annu Kalinskú 6:7, 6:4, 7:6 po odvrátení piatich mečbalov. Čítajte viac.

15:05 - Cesta Terezy Mihalíkovej spolu s Annou Blinkovovou sa končí už v 1. kole štvorhry turnaja v nemeckom Bod Homburgu. Slovensko-ruský pár podľahol za 74 minút japonsko-srbskej dvojici Šuko Aoyamová/Aleksandra Kruničová 2:6, 4:6. 

14:38 - Julia Putincevová oslavuje tretí titul a prvý z antuky. Kazaška ovládla trávnaté podujatie WTA 250 v Birminghame z pozície nenasadenej tenistky, keď ani raz nemusela čeliť rebríčkovo lepšie postavenej súperke. Vo finále zdolala Austrálčanku Ajlu Tomljanovičovú 6:1, 7:6, ktorá prehrala aj piate finále na hlavnom okruhu. Čítajte viac.

14:30 - Bývalá svetová jednotka Andy Murray sa na tohtoročnom Wimbledone nepredstaví. Dvojnásobný víťaz londýnskeho grandslamu nebude môcť nastúpiť na kurty pre menšiu operáciu chrbta. Informovala o tom v nedeľu organizácia ATP. Čítajte viac.

12:12 - Svetová päťka Jessica Pegulová získala v semifinále na tráve v Berlíne proti krajanke a deblovej partnerke Coco Gauffovej posledné štyri zostávajúce body a víťazstvom 7:5, 7:6 postúpila prvýkrát v sezóne do finále na druhom turnaji po dvojmesačnej prestávke. Tridsaťročná Američanka sa v ňom stretne od 12:40 s Ruskou Annou Kalinskou (H2H 1:0).

10:35 - Tereza Mihalíková vstúpi v nedeľu do turnaja v nemeckom Bad Homburgu. Na tráve spoločne s Ruskou Annou Blinkovovou vyzvú v 1. kole štvorhry japonsko-srbský pár Aoyamová/Kruničová. Duel sa začne najskôr o 13:30.

10:30 - Podobne ako v predchádzajúcich dňoch, aj v nedeľu budú mať tenisoví fanúšikovia čo sledovať. Na programe budú štyri finále. O titul v anglickom Birminghame budú bojovať Julia Putincevová a Ajla Tomljanovičová, ktorá je vo svetovom rebríčku na 190. mieste.

V nemeckom Halle bude svetová jednotka Jannik Sinner z Talianska bojovať o prvý triumf na tráve s Poliakom Hubertom Hurkaczom. Americko-taliansky súboj uvidia diváci v Londýne, kde sa stretnú Tommy Paul a Lorenzo Musetti. Berlín spozná najprv druhú finalistku z dohrávaného amerického súboja medzi Coco Gauffovou a Jessicou Pegulovou, víťazka sa postaví Ruske Anne Kalinskej.