Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real - Barcelona: Vinícius s Rodrygom žiaria v útoku Bieleho baletu

Real - Barcelona: Vinícius s Rodrygom žiaria v útoku Bieleho baletu
Real - Barcelona: Vinícius s Rodrygom žiaria v útoku Bieleho baletuProfimedia
Real Madrid sa môže tešiť z dobrého rozpoloženia dvoch mladých hráčov, ktorí už s klubom vyhrali Ligu majstrov aj La Ligu. Rodrygo (21) a Vinícius Júnior (22) sa tento rok podieľali na viac ako polovici gólov Realu a kráľovský veľkoklub sa bude na ich výkony spoliehať aj v nedeľu proti Barcelone.

Definovať Rodryga a Viníciusa jedným slovom je veľmi zložité. Rýchlosť, dribling, súťaživosť. Dôslednosť, disciplína, radosť. Zo všetkých týchto pojmov, ktoré do seba zapadajú a vystihujú oboch krídelníkov, vyčnieva hlavne jeden a to mágia. Brazílska mágia, ktorá čaruje na Santiago Bernábeu.

Real Madrid je spokojný s Rodrygom a Viníciusom. Hráči sú viac ako spokojní s "Merengues". Klub má vo svojich radoch dvoch mladíkov, ktorí majú vlastnosti skúsených futbalistov a ktorí navyše ukazujú prednosť, ktorú nie je v modernom futbale ľahké nájsť - strieľanie gólov.

Rodrygove štatistiky.
Rodrygove štatistiky.Flashscore

Štatistiky ukazujú, že Rodrygo a Vinícius sa podieľali na viac ako polovici gólov Realu Madrid. Ľavý krídelník má v tejto sezóne na konte sedem presných zásahov a štyri asistencie. Pravé krídlo zas štyri góly a tri asistencie.

Brazílski ofenzívni futbalisti sa zapojili do 57,89 % ofenzívnych akcií "Los Blancos". Z devätnástich madridských gólov strelili Rodrygo s Viníciusom až jedenásť.

Zápasová forma Viníciusa Jr.
Zápasová forma Viníciusa Jr.Flashscore

Podobné príbehy

Real Madrid tancuje v rytme Rodryga a Viníciusa. Brazílska samba sa presunula na slávnu madridskú ulicu Paseo de la Castellana. Fanúšikovia si užívajú kroky Juhoameričanov. Okrem fanúšikov Realu sa v Madride nachádza aj muž, ktorý sa zásadným spôsobom podieľal na raste týchto futbalistov - Carlo Ancelotti.

Taliansky tréner dodal sebavedomie obom hráčom a začal tým, že Viníciusovi pomohol zlepšiť zakončenie. Výsledok bol perfektný. Bývalý hráč Flamenga bol s 22 gólmi v minulej sezóne po Karimovi Benzemovi druhým najlepší strelcom Realu Madrid.

Rodrygo hral v tomto kontexte kľúčovú úlohu hlavne v minulej sezóne Ligy majstrov. Skóroval proti Chelsea a nadviazal na to v zápase semifinále s Manchestrom City, ktorý dostal do predĺženia. Kúzlo Brazílčanov by skrátka mohlo byť smrtiacou zbraňou Carla Ancelottiho aj proti Barcelone.