Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real si v semifinále MS klubov bude musieť poradiť bez troch opôr tímu

Belgičan sa proti Al Ahly nepredstaví.
Belgičan sa proti Al Ahly nepredstaví. TASR
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (63) má pred stredajším semifinále majstrovstiev sveta klubov s egyptským tímom Al Ahly veľký problém s výberom, keďže mu pre zranenia bude chýbať niekoľko kľúčových hráčov.

Brankár Thibaut Courtois, útočník Karim Benzema a obrancovia Éder Militão, Lucas Vázquez a Ferland Mendy do Maroka neodcestovali, ale prví traja menovaní môžu byť v prípade postupu Realu k dispozícii na prípadné sobotňajšie finále.

Vázquez a Mendy sú mimo hry už niekoľko zápasov pre dlhodobé zranenia. Neočakáva sa však, že Benzema a Militao, ktorí boli vo štvrtok vystriedaní so zranením nohy pri víťazstve v LaLige nad Valenciou, budú mimo hry príliš dlho.

Courtois, ktorý utrpel zranenie slabín počas rozcvičky pred nedeľňajšou prekvapujúcou prehrou na Malorke, nemá podľa pondelkových lekárskych vyšetrení dlhodobý problém. Trojica tak zostane v Madride a ak ich liečba pôjde podľa plánu, mali by sa k svojim spoluhráčom pripojiť v Rabate koncom týždňa.

Madridčania sa v poslednom čase trápia, z posledných troch zápasov LaLigy vyhrali iba jeden, vďaka čomu Barcelona zvýšila svoj náskok na čele tabuľky na osem bodov. Napriek všetkým zraneniam a nabitému programu v nasledujúcich týždňoch, keď po majstrovstvách sveta klubov rýchlo nasleduje súboj Ligy majstrov s Liverpoolom, ligové derby s Atléticom a duel Copa del Rey s Kataláncami, Ancelotti uviedol, že vo všetkých súťažiach pôjde mužstvo naplno.