Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rekordný Djokovič, zahrá si s Ruudom. Medvedev končí na French Open v osemfinále

Medvedev ukončil antukovú jar prehrou v osemfinále French Open.
Medvedev ukončil antukovú jar prehrou v osemfinále French Open.AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 3. júna?

01:50 - Alexander Zverev zvíťazil na French Open nad Dánom Holgerom Runom 4:6, 6:1, 5:7, 7:6, 6:2, odplatil mu dva roky starú prehru z Mníchova, predĺžil neporaziteľnosť na 10 zápasov a po šiesty raz za posledných sedem rokov postúpil do štvrťfinále French Open. O štvrté semifinále na parížskej antuke v rade sa 27-ročný Nemec stretne s Austrálčanom Alexom de Minaurom (H2H 7:2).

22:25 - Djokovič sa po dvoch päťsetových bitkách stretne vo štvrťfinále French Open v repríze minuloročného finále s dvojnásobným finalistom Casperom Ruudom, s ktorým tento rok prehral na jar na antuke v Monte Carle. Nórsky tenista si v osemfinále poradil 7:6, 3:6, 6:4, 6:2 s Američanom Taylorom Fritzom.

21:00 - Novak Djokovič bol na tohtoročnom French Open blízko k vyradeniu už v treťom kole s Lorenzom Musettim a ešte viac ho ohrozil Francisco Cerúndolo v osemfinále. Obhajca titulu však napriek problémom s pravým kolenom predviedol ďalší pozoruhodný obrat a Argentínčana zdolal z 1:2 a manka brejku vo štvrtej sade 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3. Na parížskej antuke tak zvládol aj svoje 18. osemfinále a do štvrťfinále postúpil pätnástykrát v rade. Čítajte viac.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

18:22 - Mirra Andrejevová oslávila koncom apríla 17. narodeniny a už teraz si zahrala tretie grandslamové osemfinále. Ruská kométa prvýkrát uspela, keď na French Open zdolala domácu Varvaru Gračevovú 7:5, 6:2 a vo štvrťfinále sa stretne s Arynou Sabalenkovou (H2H 0:2).

16:18 - Daniil Medvedev ukončil antukovú jar prehrou v osemfinále French Open. Bývalý líder renkingu prehral 6:4, 2:6, 1:6, 3:6 s Alexom de Minaurom, ktorý len druhýkrát v kariére postúpil do štvrťfinále grandslamového turnaja (US Open 2020). Austrálčan bude o zlepšenie maxima na podujatiach veľkej štvorky bojovať proti Alexandrovi Zverevovi alebo Holgerovi Runemu.

14:48 - Stefanos Tsitsipas a Paula Badosová si na French Open v miešanej štvorhre štvorhre. Grék sa deň pred štvrťfinále mužskej dvojhry proti Carlosovi Alcarazovi, rozhodol pokračovať len v mužskej štvorhre po boku svojho brata Petrosa, s ktorým v pondelok vyzve favorizovanú dvojicu Ivan Dodig a Austin Krajicek.

13:51 - Aryna Sabalenková po veľmi dobrom výkone a výsledku 6:2, 6:3 proti Emme Navarrovej zaznamenala 36 winnerov a len 12 nevynútených chýb, čím odplatila marcovú prehru z Indian Wells a postúpila do štvrťfinále bez straty setu. O obhajobu vlaňajšieho výsledku si zahrá buď s Varvarou Gračevovou, alebo Mirrou Andrejevovou. Čítajte viac.

13:04 - Jasmine Paoliniová zdolala na French Open Elinu Avanesjanovovú 4:6, 6:0, 6:1, postúpila do štvrťfinále a prekonala svoj najlepší grandslamový výsledok z tohtoročného Australian Open, kde sa prvýkrát dostala cez druhé kolo. O postup do semifinále si 28-ročná Talianka zahrá so svetovou štvorkou Jelenou Rybakinovou (H2H 1:2).

12:18 - Svetová štvorka Jelena Rybakinová nestratila na French Open set ani so štvrtou súperkou. Ukrajinku Elinu Svitolinovú zdolala 6:4, 6:3, vyrovnala vzájomnú bilanciu na 2:2 a postupom do štvrťfinále vyrovnala svoj parížsky rekord z roku 2021. O svoje tretie grandslamové semifinále sa 24-ročná Kazaška stretne buď s Elinou Avanesjanovovou, alebo Jasminou Paoliniovou. Čítajte viac.

12:05 - Grigor Dimitrov čakal na štvrťfinále na Roland Garros až do svojich 33 rokov. Po víťazstve nad Poliakom Hubertom Hurkaczom sa mu konečne uľavilo.

"Vždy som sa chcel dostať do druhého týždňa, ale French Open bol jediný grandslam, na ktorom som cítil, že nikdy nemôžem urobiť ten krok navyše. Mal som 15 pokusov, teraz sa mi to podarilo prvýkrát," tešil sa. V ďalšom kole ho čaká Jannik Sinner.

11:00 - Už 38. narodeniny dnes oslavuje španielska legenda Rafael Nadal, ktorý na tohtoročnom French Open skončil v prvom kole na rakete Zvereva.

10:30 - Jannik Sinner je len tretím hráčom od roku 2000, ktorý dostal aspoň do dvoch grandslamových štvrťfinále na tvrdom povrchu, antuke i tráve pred dovŕšením 23 rokov. Dostal sa tak do spoločnosti Nadala či Djokoviča.